ZOMERS WEER, KUNNEN RUIKEN, DUS OP NAAR HET BOS!

De Zomer kunnen Ruiken | Op naar het Bos!

fietstocht12

ZOMER IN DE BOL!


Na een dag werken, weekboodschappen doen met de fiets, zoon naar tandarts, folders in het hok klaarleggen voor morgen, was het dan zover. Wij gingen naar de snackbar, vlakbij het bos. Yes, picknick met een vette hap!

Na twintig kilometer gefietst te hebben vandaag, was het nog een flinke opgave om nog eens een kleine twintig kilometer te fietsen, maar ach…. wie wil snacken…

 

NA EEN FLINKE BRAADWORST EN BOUTJE, OP WEG NAAR HET BOS

Toch maar in de snackbar gegeten en toen we na het afrekenen naar buiten liepen, kwamen de eerste spatjes al vrolijk naar beneden. Geërgerd keek ik omhoog, ‘nee, het gaat nu toch niet regenen?’ Een klant die net naar buiten was gekomen keek mij aan, ‘Ja, het gaat regenen’. ‘Nee echt?’, antwoord ik verbaasd terug, het was zonet nog zomers! ‘Ja, Buienradar zegt van wel’. ‘Wanneer?’ ‘Nu!’ en hij stapte vrolijk met zijn snacks in de auto.

De kinderen keken me aan, vol verwachting of we dan lekker naar huis konden gaan. Playstation, apps downloaden, computerspelletje, tv en koekjes. Nee, dus. We moesten er toch langs op de terugweg en als er geen onweer zou komen, dan zouden de bomen wel beschutting geven tegen een paar drupjes. Eindelijk kan ik weer meer ruiken, sinds ik gestopt ben met roken, het is zomers weer en ik wil genieten!

De regen bestond gelukkig maar uit een paar minuscule spetters, Buienradar had het mis! Of die man. Maar we hebben genoten, nog een lange tijd met een wildvreemde vrouw en haar dochter staan kletsen en  uiteraard weer foto’s gemaakt. Al met al, meer dan drie uren met de kids onderweg geweest en natuurlijk deel ik ook weer wat foto’s met jullie. Tot gauw!

fietstocht2x
Soort van kiekeboe

fietstocht4x

fietstocht13x
Geen foto’s van bomen maken…right!
fietstocht6x
Er is altijd wel iets in de buurt om op te klimmen
fietstocht8x
Of om op te hangen
fietstocht3x
Ook even bijkomen na zo’n lange dag

fietstocht11x

fietstocht10x

fietstocht14x
Lief pluisje…

fietstocht15x

fietstocht12x
Mooi hoe elk jaar alles weer begint te groeien en bloeien
fietstocht9x
Weide vol boterbloemen

fietstocht18x

fietstocht16x
Ga niet op een vogelnest staan!

Bewaren

8 thoughts on “De Zomer kunnen Ruiken | Op naar het Bos!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.