De Zomer kunnen Ruiken | Op naar het Bos!

fietstocht12

ZOMER IN DE BOL!


Na een dag werken, weekboodschappen doen met de fiets, zoon naar tandarts, folders in het hok klaarleggen voor morgen, was het dan zover. Wij gingen naar de snackbar, vlakbij het bos. Yes, picknick met een vette hap!

Na twintig kilometer gefietst te hebben vandaag, was het nog een flinke opgave om nog eens een kleine twintig kilometer te fietsen, maar ach…. wie wil snacken…

Voor degene die al dachten, waar is haar persoonlijke journey gebleven?? Ik houd jullie wel tussendoor op de hoogte, maar om de hele tijd mijn bevindingen op te schrijven, vond ik eigenlijk drie keer niks. Ik kan wel eindelijk zeggen, dat ik een stabiel gewicht heb (dus niet meer groei van een normaal voedingspatroon) en dat vandaag een soort van afsluiter was, om nu flink te gaan lijnen.

Als het mij lukt natuurlijk, maar deze week was er toch weer een halve kilo eraf. Ik heb goede hoop, maar ik besef mij ook dat het niet zo snel zal gaan als gehoopt. Geeft niet, langzaam vooruit is ook vooruitgang.

NA EEN FLINKE BRAADWORST EN BOUTJE, OP WEG NAAR HET BOS


Toch maar in de snackbar gegeten en toen we na het afrekenen naar buiten liepen, kwamen de eerste spatjes al vrolijk naar beneden. Geërgerd keek ik omhoog, ‘nee, het gaat nu toch niet regenen?’ Een klant die net naar buiten was gekomen keek mij aan, ‘Ja, het gaat regenen’. ‘Nee echt?’, antwoord ik verbaasd terug, het was zonet nog zomers! ‘Ja, Buienradar zegt van wel’. ‘Wanneer?’ ‘Nu!’ en hij stapte vrolijk met zijn snacks in de auto.

De kinderen keken me aan, vol verwachting of we dan lekker naar huis konden gaan. Playstation, apps downloaden, computerspelletje, tv en koekjes. Nee, dus. We moesten er toch langs op de terugweg en als er geen onweer zou komen, dan zouden de bomen wel beschutting geven tegen een paar drupjes. Eindelijk kan ik weer meer ruiken, sinds ik gestopt ben met roken, het is zomers weer en ik wil genieten!

ONTZETTEND VEEL NATUUR GEROKEN. HEERLIJK! VOOR WIE DAT NIET BEGRIJPT…RUIK MAAR EENS EEN PAAR JAAR WEINIG TOT NIKS MEER WANNER JE BUITEN BENT…

De regen was gelukkig maar een paar minuscule spetters, Buienradar had het mis! Of die man. Maar we hebben genoten, nog een lange tijd met een wildvreemde vrouw en haar dochter staan kletsen,  uiteraard weer foto’s gemaakt en ik moest ook met al mijn extra kilo’s er op (zie dat maar alvast als de ‘before’ foto) en ontzettend veel natuur geroken.

Heerlijk! Voor wie dat niet begrijpt, ruik maar eens een paar jaar weinig tot niks meer wanneer je buiten bent 🙂 Al met al, meer dan drie uren met de kids onderweg geweest en natuurlijk deel ik weer wat foto’s met jullie. Tot gauw!

fietstocht2x
Soort van kiekeboe

fietstocht4x

fietstocht13x
Geen foto’s van bomen maken…right!
fietstocht6x
Er is altijd wel iets in de buurt om op te klimmen
fietstocht8x
Of om op te hangen
fietstocht3x
Ook even bijkomen na zo’n lange dag

fietstocht11x

fietstocht10x

fietstocht14x
Lief pluisje…

fietstocht15x

fietstocht12x
Mooi hoe elk jaar alles weer begint te groeien en bloeien
fietstocht9x
Weide vol boterbloemen

fietstocht18x

fietstocht16x
Ga niet op een vogelnest staan!

Bewaren

8 gedachtes over “De Zomer kunnen Ruiken | Op naar het Bos!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s