O HAPPY DAYS! Vandaag even wel… Blogje Naar Mijn Hart

klaproos
Deze schoonheden moest ik even tijdens het wandelen vandaag op de foto zetten. Als ik mij niet vergis zijn het echte Klaproosjes, zo mooi!

BLOG GAAT LOS!


Eindelijk na ruim drie jaar, heb ik mijn niche gevonden. Een blogje naar mijn hart en kan dan ook vandaag zeggen dat ik de trotse eigenares ben van Wish Me Avril. Dat betekent dus een eigen domein en een nieuw thema, yesss!

Inmiddels zoveel verschillende blogs gehad en er zaten ook echt leuke en al goedlopende bij, maar toch niet mijn best gedaan om een eigen domein eraan te koppelen. Er klopte iets niet en had zelfs vaak tegenzin om te gaan schrijven. Op een gegeven moment had ik alles verwijdert inclusief social media. Was er helemaal klaar mee.

Na een aantal maanden begon het toch weer te kriebelen. Er ontbrak iets, maar wat? Niet zakelijk genoeg? Liet ik mij teveel meeslepen op social media? Kon ik geen onderwerpen bedenken? Waarom dan toch willen bloggen?

FLINKE STOK NODIG ALS JE VOOR JEZELF GAAT WERKEN


Was wel zakelijk, daar lag het niet aan. Genoeg ervaring opgedaan, maar voor jezelf aan de slag gaan, daar is een flinke stok voor nodig. Social media? Daar werd ik inderdaad niet vrolijk van. Het kon gewoon niet waar zijn, wanneer je een paar uren bezig was geweest met een artikel te schrijven en editen, dat je dan ook nog eens zes uren op social media aanwezig moest zijn. Ik heb namelijk nog een leven naast mijn blog.

Onderwerpen bedenken, lag het daar dan aan? Op zich niet. Kon genoeg bedenken, maar de waarheid is ook dat je gewoon niet lekker schrijft als het je ding niet is. Kan wel een artikel schrijven over kunstwerken maken met nagellak, terwijl ik zelf nog geen nagel kan knippen met mijn linkerhand. Dat werkt voor mij in ieder geval niet.

DOOR TE BRAINSTORMEN KWAM MIJN BLOG OP HET JUISTE PAD

Met brainstormen kom je een heel eind en dat had ik voor de verandering ook maar eens gedaan. Daar kwam uit wat mijn interesses waren en ze moesten  alleen nog maar samengevat worden in één blog. Dat was wel even slikken, want dan moet je kritisch zijn en gaan strepen.

MET EEN NICHEBLOG VERBAZINGWEKKEND VEEL ONDERWERPEN

Het fijne van een nicheblog, ben ik inmiddels achtergekomen, is dat het verbazingwekkend veel onderwerpen oplevert. Strepen creëert ook ruimte. Zo staan er op dit moment meer dan dertig onderwerpen te wachten in het vakje concepten. En vaak kom ik er nog niet eens aan toe, omdat er andere onderwerpen zijn die ik eerst wil verwerken. Zoals dit artikel 🙂

DE FOCUS IS ER WEER

Want ja, vandaag is dus een happy day! Een stukje rust, wetende waar ik mij helemaal in kan gaan verdiepen en voor kan gaan. Gezond eten, lekkere recepten, maar ook afvallen, lange gezellige wandeltochten, fotografie van de natuur en ook nog een stukje lifestyle, maar wel allemaal aan elkaar verwant. Heerlijk, want dit is dus ook wie ik echt ben en helemaal mijn ding.

LEZERS EN VOLGERS, HARTSTIKKE BEDANKT!


Daarbij mag ik wederom niet klagen, want Wish Me Avril gaat harstikke goed. Dankzij jullie (nog niet eens Google zoekmachine). Bedankt daarvoor!

Dan ga ik nu alvast de volgende onderwerpen bedenken en rondneuzen voor leuke visitekaartjes.

Ps. Ter info voor degenen die nieuwsgierig zijn… Ik ben in zes dagen tijd een kilo kwijt. We gaan gewoon door 😉

Veel leesplezier xoxo

12 gedachtes over “O HAPPY DAYS! Vandaag even wel… Blogje Naar Mijn Hart

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s