CREATIEF RECEPTEN

Artistic Foodies | Watertanden Bij Echte Food Art

Er zijn zo van die mensen, die hebben het gewoon in hun vingers. Die zijn creatief en hoeven er maar weinig moeite voor te doen. Althans, vergeleken met mensen zoals ik. Tegen de tijd dat ik een Artistic Foodie ben geworden, heeft mijn eten allang pootjes gekregen. Maar ernaar kijken, dat mag altijd!

artisticfoodiepinterest

ZO’N VERZAMELING FOOD ART KAN JE NIET NEGEREN


Want eerlijk is eerlijk, het oog wil ook wat. Als je deze Food Art plaatjes bekijkt, dan vraag je je af wie er zijn tanden in durft te zetten? Zo lief en mooi gemaakt. Het mooiste van alles is dat het nog ‘redelijk’ gezond is ook.

VOLGEN MAG ALTIJD

De foto’s staan ook allemaal in mijn steeds groter groeiende Pinterestverzameling en in de loop van de tijd zal daar, hoop ik,  nog veel meer bij komen. Voel je vrij om mij daar ook te volgen. Gezellie!

laat me weten wat je ervan vind en ben benieuwd, of jij dit wel kan namaken? Moet je me toch verklappen hoe…

Op naar some real Food Art!

artisticfoodies6
So cute! Talentvol! Maar zoals zo vaak op Pinterest, de kunstenaar is spoorloos. Afkomstig van Facebook. Dat heb je als artikelen duizend keer gedeeld worden, maar wel met goede reden.
artisticfoodies4
Je hebt het in je vingers of je hebt het niet! Vooral slakje, die vind ik zo lief. Afzender is te achterhalen op mijn Pinterest, maar schijnt nogal pikant te zijn en dat ga ik hier niet delen 😉
artisticfoodies3
Kungfu Panda, maar dan anders! Zo krijg je de kids wel aan het eten. Gespot op Instagram door Margaret TatTa (@margaret_tatta)
artisticfoodies5
Dit bedoel ik dus dat mijn voedsel pootjes zou krijgen. Hoe in vredesnaam? Staat op mijn Pinterest, door wie onbekend.
artisticfoodies2
Smoothieijsjes van Instagram door Jessica (@luxeandthelady), zijn het geen prachtplaatjes? Nog gezond ook!
ArtisticFoodies1
Kan er niet achter komen bij wie dit kunstwerkje hoort, maar wat snoezig! Moet me wel heel erg vergissen, als dit geen abrikozen zijn??

5 comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.