12 Inspirerende en Spraakmakende Blogs die je Niet Mag Missen!

cactus

DE ZONDAG VOOR DE BLOGS DIE OPVALLEN


Het is juli en Zondag. Buiten is het bewolkt, maar op de één of andere manier kan mij dat niet zoveel schelen. Niet vandaag. Want ik heb mij voorgenomen een dagje thuis rond te hangen. Er liggen hier genoeg achterstallige klusjes op mij te wachten en tussen de klussen door kan ik lekker bijtanken met allerlei blogs volgestouwd met tips, spannende recepten en andermans struggles.

Gelukkig maar. Ik ben niet de enige. Roosters, planningen, tips, agenda’s, minimalisme, timemanagement en ga zo maar door.

LEER VAN ANDERE BLOGS HOE JE OM KAN GAAN MET TIJD EN WERK

De laatste die je als je vijand wil zien is immers de tijd. Toch voelt het vaak zo. Twee tieners, een parttime job, een groeiende blog, sport en het huishouden. Behoorlijk wat prikkels, waardoor je flink prikkelbaar kan worden. Tijd voor wat kleur in je leven.

Tijd om andermans blogposts te lezen. Motiverend! Soms ook een eyeopener, van hé, dat deed ik ook allang en stond er niet eens bij stil. Soms een oeps, kan ik misschien ook maar beter laten!

NIKS MIS MET EEN VERPLICHTE RUSTDAG

De Zondag is niet voor niets de zevende dag waarop wij geacht worden te rusten. Ook als je niet gelovig bent is het aan te raden deze dag vrij te maken. Een dag in het teken van bezinning, van leren, gezellig samenzijn, soep maken en de aankomende week overdenken. Plannen en dan morgen weer met volle moed ertegenaan. Toch?


bloglijst van juli


MINIMALIST EN VEGANIST

Wie als laatste komt zal als eerste zijn. Begrijp het, want op de valreep liep ik tegen deze al zeer populaire blog aan van Jenny Mustard. Grote kans dat je deze reislustige veganistische minimalist al kent, maar zo niet, absoluut een aanrader. Vooral de YouTube filmpjes van haar en haar vriend zijn leuk.

VEGETARISCHE RECEPTEN

Zelf ben ik een parttime vegetariër en te gek op vleesgerechten om helemaal over te stappen, maar een vegetarische blog met prachtige foto’s doet mij altijd goed. Jou ook? Dan zit je bij Vegetarian Ventures goed!

BOWLFOOD RECEPTEN

Ben je net als ik dol op Bowlfood, dan moet je beslist een kijkje nemen bij Two Red Bowls. Smakelijke gerechten met prachtige foto’s. Niet voor niets dat deze hoog scoort bij de buitenlandse lezers.

BOHO VIBES

Zon, zee, strand en nog veel meer natuur! Vooral ook de foto’s, moet ik toegeven. Zelf ben ik erg visueel ingesteld en een blog pakt mij gelijk in met een goede sfeer. Net als Nesting Gypsy. Een beetje het gevoel dat je er zelf bij bent en ook inspirerend qua interieur als je van Boho Style houd.

LEKKER EN SFEERVOL

We blijven in buitenland vandaag, want de wereld is zoveel groter dan alleen ons mooi landje. Laat ik je meenemen naar de lekkere gerechten van Princess Tofu. Niet alleen maar mooie foto’s, ook nog eens prachtig geschreven.

ZEER APART EN TASTY

Houd je van Graphic design en idioot lekkere hamburgers? Dan is Fat & Furious the place to be. Kan er weinig over zeggen, dit moet je gewoon zien! Ook de heren zullen hier ruimschoots van smullen.

JUST SWEET

Zin om te smullen met wat zoetigheid? Moet kunnen toch? Gluur dan maar eens bij Oh, Ladycakes  Toevallig op dieet? Dan vooral niet doen!

DESIGN JUNKIE

Naast al dat lekkere eten en inspiratie uit de natuur, wil je natuurlijk ook een gezellig huis waarin dit alles samenkomt. Ik wel tenminste en Cuckoo4Design spreekt mij hierin helemaal aan. Genieten!

Dan nog even als een bonus, soort van zeg maar, voor de blog-a-holics hier die niet genoeg kunnen krijgen van info om te groeien. Zet de Google Translate maar vast op als je problemen hebt met Engels, want dit is zeer interessant en wil je eigenlijk niet missen.

ALLES OVER BLOGGEN EN ENTREPRENEURS

Zoals het leerzame maar vooral ook humoristische artikel van Jon Morrow op Smartblogger. Zijn eigen site liegt er ook niet om trouwens: Unstoppable Deze man heeft ondanks zijn ernstige verlamming, duizenden boeken weten te verslinden en zichzelf zo getraind, dat hij nu een leven leidt waar menig persoon jaloers op zal zijn. Echt schrijftalent. Alles wel verdiend en geluk voor ons, want hij deelt zijn lessen heel graag.

Bij de Blogacademie zit je altijd goed voor een dosis inspiratie en goede Nederlandstalige bloglessen en ook bij Ivanka Trump kan je, vooral als vrouw, flink wat kennis opdoen wanneer het gaat om zakendoen. Niet te vergeten Problogger en Blogtrommel.

Dat was het weer voor de maand juli. Vond je deze blogs ook leuk en leerzaam, deel ze dan ook weer met jouw vrienden. Meer zielen, meer kennis, meer vreugd!

Een fijne zondag gewenst en heel veel leesplezier!

Nog meer lezen? Kijk dan bij mijn vorige post over blogs.

Foto Wish Me Avril

5 gedachtes over “12 Inspirerende en Spraakmakende Blogs die je Niet Mag Missen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s