5 Meest Populaire Pop-up Tenten voor Avonturiers

5 Populaire Pop-up Tenten voor Festivals!

HET AVONTUUR TEGEMOET MET EEN POP-UP TENT


De zomer is nog niet voorbij en we gaan er nog flink van genieten. Zelf peren we hem nog naar Vlieland en gaan we deze keer vertoeven in een compleet ingerichte tent. Maar op Vlieland vind elk jaar een festival plaats, Into The Great Wide Open,  en dan komen er altijd gezellig veel tentjes bij staan. Vaak zijn dit de kleurrijke Pop-up tentjes. Makkelijk en voordelig!

Niet alleen voor festivals, ook voor andere korte kampeerpartijen is de Pop-up tent geschikt. Of je gebruikt hem als speeltent, zelfs in de winter. Kinderen zijn er dol op!

En ook nog eens vrouwvriendelijk!!!

Niet om te discrimineren hoor, maar als je een beetje op mij lijkt, dan wil je alles behalve hannesen met draden en prikdingen. Je begrijpt me wel. Heb jij geen moeite ermee, respect!

Heb je nog geen tent aangeschaft, omdat je misschien tegen de bedrading opkijkt en wel allemaal avontuurlijke plannen in gedachten? Bekijk dan onderstaande ‘toppers’ maar eens. Grote kans dat je het avontuur nu wel ziet zitten!

avontuur

Meest populaire Pop-up tenten zomer 2017

tenthightpeakgreen

De populaire High Peak pop-up tent is geschikt voor twee personen. Makkelijk in gebruik, mooie opvallende kleur groen en voorzien van een net tegen de vervelende beestjes. Het Dual ontluchtingssysteem zorgt voor aangenaam klimaat in de tent. De naden zijn getapet en zorgen ervoor dat het beschermd is tegen lekkages en maar 1,5 kg in gewicht. 

tentbesttentskippy

De stoere pop-up Best Camp Skippy is voor twee personen. Deze tent hoef je alleen maar open te gooien en hij staat meteen. Het enige wat je nog hoeft te doen is de scheerlijnen te spannen. Het gaas in de opening houdt ongewenst bezoek, zoals muggen, op een veilige afstand. Maar 1,4 kg, dus een workout kunnen we het niet te noemen.

tentdunlop

Perfect tentje voor twee personen. Geschikt voor festivals en korte uitjes, maar ook als speeltent voor de kinderen. Mooie sprekende blauwe kleur. Dunlop Pop-up

tent2pers

 

 

 

 

Mooie blauwe tent voor twee personen van JY&K  , maar dan de grote versie met zijn 2,5 kg. Geen haringen en spantouwen nodig. Ideaal voor festivals en gewoon kamperen. Binnen twee minuten staat deze voor jou klaar.

tentstrand

 

 

De High Peak Calobra. Een mooie strandtent die met zijn kleuren en vormen de term ‘beachlife’ eer aan doet. Niet zozeer om te overnachten, tenzij het superwarm is natuurlijk, maar ideaal voor strandfeesten en om te schuilen tegen de hitte.

Foto Noel_Bauza

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.