Bloglijst van September!| 8 Eyecatchers

coffeehot

DE LAY-OUT VAN EEN BLOG SPREEKT BOEKDELEN


Het is misschien opvallend dat ik vaker voor Engelstalige blogs val, dan voor blogs van eigen bodem. Geen idee hoe dat precies zo komt om eerlijk te zijn. Zijn Nederlandse blogs minder aanwezig op het web? Of is het gewoon mijn honger naar knallende aantrekkelijke lay-outs? Of toch mijn interessegebied? Of is Amerika gewoon echt de voorloper op bloggebied?

Enfin, wat het ook is…. ik heb weer een paar blogs gevonden waarvan ik denk: Ja!

Spam je blog!

Natuurlijk is mijn smaak niet de enige op de wereld en een enkele post heeft te weinig ruimte om alle blogs in te vermelden. Dus…voel je vrij om ook je eigen blog ook in de reacties te promoten. Te spammen! 😉

 

blogtips

Bekijk op bol.com

 

Ga ik alvast beginnen en in willekeurige volgorde:

Prince & the Pear

Een Travelblog met adembenemende foto’s en goede teksten. Maar ook eerlijke teksten, over de downside van almaar te reizen. Ik hoop dat ze blijven reizen, maar hoelang… dus snel genieten!

A Painted Soul

Van alles wat. Toch herkenbaar. Boho vibes, mode, creativiteit, avontuur en natuur. Heerlijk geschreven en prachtig fotomateriaal.

Excess Matters

Deze dame, Brooke, heeft een verleden van boulimia en eetverslavingen achter de rug, is meer dan vijftig kilo afgevallen en leeft nu een ‘Healthy Happy Lifestyle’! Ze schrijft leuk, inspirerend en wederom met prachtige foto’s 🙂

Diana Wandelt

Toch een Nederlandse te pakken 😉 Nou ja, te pakken? Deze dame wandelt erop los! Ze neemt je mee met mooie foto’s en routes die je zelf ook kan gaan bewandelen. De moeite waard en gezond.

Apartment Therapy

Een andere interesse van mij is ‘interieur styling’. Met bloggen moet je soms keuzes maken, hoewel er vast wel iets is wat voorbij kan komen in de toekomst. Maar tot die tijd ga ik nog even genieten van de blogs die daar helemaal op los gaan, zoals deze. Mooie inspirerende plaatjes met uitleg, DIY ideeën en tips. En ja, de herfst komt eraan, dan zitten we toch weer iets meer binnen.

Sarah Geringer

Een christelijk blog mag gewoon niet missen. Niet bij mij. En Amerika is volgens mij toch wel een voorloper met christelijke vrouwelijke lifestyle blogs. Deze dame gaat er gewoon voor, schrijft ook boeken en alles ter ondersteuning en opbouwen van het christelijke geloof. Ondanks dat ik persoonlijk niks met de lay-out heb, is dit blog leerzaam en prettig om te lezen.

Helene in Between

Alweer een Travelblog, aaah, maar zo leuk! Wat ik ook leuk vind, is dat het hier om een normale dertiger die geweldig op de foto’s staat. Mooie foto’s ook! Niet zo’n standaard type met eendenlippen en maat xs. Ze heeft een vlotte schrijfstijl en deze Amerikaanse weet volgens mij al meer van Nederland af dan ikzelf hahaha. Niet alleen maar plaatjes, maar ook uitgebreide informatie.

Behance

Om te ontdekken, te delen en te ontvangen. Pure creativiteit en teveel om op te noemen! Toevallig op zoek naar gratis ‘Fonts’? Ook dan zit je bij Behance goed. Klik HIER voor de directe link naar de fonts.

Zoveel mensen, zoveel wensen, zoveel bloggers!

Ik kap ermee 🙂 Hier mag je het mee doen deze maand. Ga ik weer rondneuzen voor de volgende keer. Laat me weten wat je ervan vind of wat voor blogs je misschien zoekt? Wie weet loop ik er ooit tegenaan.

Veel leesplezier in ieder geval en vergeet niet je eigen blog te delen hieronder!

Bloglijst van Juli en Augustus gemist? Klik dan even HIER

18 gedachtes over “Bloglijst van September!| 8 Eyecatchers

  1. Mooie site,hoor.Inderdaad,ook ik besteed te weinig tijd aan mijn lay-out.Als mijn foto’s of filmpjes goed zijn,gooi ik ze op mijn blog.Eigenlijk ben ik wat verkeerd bezig.Dus ik heb nog werk voor de boeg.

    Geliked door 2 people

  2. Bedankt voor de leuke lijst! De Amerikaanse blogs zien er inderdaad net iets mooier uit. Vooral de foto’s vind ik prachtig! Ik wil binnenkort een nieuwe lay-out voor mijn blog over besparen, geldvoornop.nl gaan maken. Misschien moet ik maar het Amerikaanse voorbeeld proberen te volgen!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s