Wandelend Fotograferen | Herfst in Zicht!

Wandelend Fotograferen | Herfst in Zicht!

herfst26

Wandelend fotograferen werkt goed tegen de vermoeidheid


Geloof mij, ik kamp al bijna twee weken met belachelijke vermoeidheid. Op de bank in slaap vallen is bijna vaste prik geworden. Dan is wandelend fotograferen voor mij de beste remedie!

Niet zo gek trouwens dat de vermoeidheid toeslaat. Twee weken geleden zat ik nog met prachtig weer in de tent op Vlieland en nu zit ik te bibberen wanneer de wekker gaat. Wat een verschil. Geen wonder dat je lichaam daar zo heftig op kan reageren.

Remedie tegen de herfstdip is wandelen

Mocht je hetzelfde hebben, niet getreurd, want je mag wandelen. 😉 De buitenlucht goed inhaleren, het vakantiegevoel met een beetje fantasie terughalen en genieten van een eventuele zonsondergang. Ja, herfstdagen kennen ook zonnestralen. Heerlijk met die herfstkleuren.

Mijn oudste zoon en ik hebben nu twee dagen achter elkaar gewandeld en ook al ging het hem vooral om Pokémons te vangen, genoten hebben we! Het schijnt dat er weer wat beter weer in het verschiet ligt en dat betekent zo snel mogelijk het bos induiken voor de mooiste plaatjes. De sferen van de sprookjesachtige herfst vastleggen, zwijmel…

De herfstfoto’s:

herfst2
Het laatste restje zomer, de volhouders..

Wandelend fotograferen | Natuurfotografie

herfst4
Als je inspiratie zoekt voor kleuren in je interieur deze herfst? Even naar buiten gaan!

herfst5
Helemaal niks met herfst te maken, maar alles met een of ander Pokemon stop?? Maar alsnog prachtige kunst! Je moet het maar kunnen…

herfst6

herst8
De zwanenfamilie op de eerste dag. Wat een prachtbeesten en geweldig gezin.  Hoewel er weer tegenstrijdige verhalen de rondte gaan over hun monogamie, zie ik dit stelletje gewoon elk jaar weer en heb niet de indruk dat er een vreemde eend bij zit.

herfst10

PADDENSTOELEN | Mijn Verzameling Herfstfoto’s!

PADDENSTOELEN | Mijn Verzameling Herfstfoto’s!

PADDENSTOELEN | Mijn Verzameling Herfstfoto’s!

herfst21
Zelfde gezin weer een dag later op een hele ander plek.
herfst25
De snavels van de ouders waren veel meer oranje.

herfst24

herfst27
Zo sierlijk..
herfst28
En we hebben een veer! Kan bij mijn mooie witte duivenveer die mijn Bijbel gezelschap houdt 🙂

herfst18

herfst19
Rozenbottels…zou ik er jam van kunnen maken? Vitamine C

Zo, dan is het nu tijd voor koffie! Alweer. Wil je nog meer foto’s zien, klik dan hier.  En mocht je zin hebben in wat creatieve herfstinspiratie, klik dan hier.

Tot de volgende keer.

6 thoughts on “Wandelend Fotograferen | Herfst in Zicht!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.