11x Urban Jungle Style | Deze Instagrammers laten het zien

Urban Jungle Style

DEZE PLANTLIEFHEBBERS BELOVEN NOG NET GEEN TARZAN


Maar laten je wel zien hoe jij in in een mum van tijd in een passievolle Jane kan veranderen (hoewel Earthwindandcactus hier beneden wel een poging waagt, maar dat mag je zelf even uitzoeken 😉 ).

We zijn er dol op en terecht! Planten zijn mooi, brengen sfeer en zijn goed voor het klimaat in huis. Dus gezond in je woning en ideaal om die kale ruimtes in een handomdraai om te toveren in een waar jungle paradijsje.

Planten zorgen voor zuurstof, werken rustgevend en zijn decoratief

Het leek even voor een tijd alsof ze niet meer van belang waren bij het inrichten van een huis of anders minimaal aanwezig waren, maar de trend zet gelukkig door. Planten zijn weer helemaal hèt en we noemen het Urban Jungle! Oftewel de jungle in de stad…

Als meisje ben ik zelf met heel veel planten opgegroeid en ben zo blij, dat het mij nu zelf ook eindelijk lukt om ze in leven te houden. Yesss! Wat was ik een drama daarmee. Maar de aanhouder wint en natuurlijk met de gouden tip van de bloemenzaak: geef niet teveel water!

DE PLANT NIET VERZUIPEN!!

Klinkt stom, want ik dacht altijd te weinig te geven. Ik gaf inderdaad niet vaak genoeg water, om ze dan vervolgens uit schuldgevoel maar te verzuipen. Niet doen!!

Beste Instagrammers met planten

En ik sta nog niet op het lijstje, althans…nog niet 😉 Maar je mag mij altijd volgen, want hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Dat kan je dan HIER doen.

De volgende 11 GROTE accounts zijn ook geweldig om te volgen. Inmiddels volg ik ze zelf ook allemaal voor mijn dagelijkse dosis inspiratie en natuurlijk ook om gelijkgestemde zielen te ontmoeten. Voelt gewoon goed, dus…let’s go..

Urban Jungle StyleUrban Jungle StyleUrban Jungle StyleUrban Jungle StyleUrban Jungle Stylecactusmagazine.pngUrban Jungle StyleUrban Jungle StyleUrban Jungle StyleUrban Jungle styleUrban Jungle Style

En? Zijn ze goed gekeurd? Tarzan ook voorbij zien komen? Nee? Dan nog een keer kijken!

Ben je nou helemaal van dát wil ik ook, kijk dan eens of een Voordeelpakketten Planten  Een mooi begin. Hou je ook van lentebloemen, lees dan mijn post hierover om alvast in het zonnige sfeertje te komen.

Tot de volgende keer!

Foto header Pixabay

2 gedachtes over “11x Urban Jungle Style | Deze Instagrammers laten het zien

  1. Wat moet leven in de jungle aangenaam zijn. In de tropen heb ik bij de jungle altijd het gevoel gehad alleen maar van buiten naar een groene muur te kunnen kijken, maar bij dit bericht kan ik eindelijk binnendringen in het groene mysterie. Bedankt!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s