Interieur

Review Foto op Berkenplex

Nog zoekende naar een leuk kerstcadeau? Wat denk je hiervan: je favoriete foto afgedrukt op hout. Geen mooie foto tot je beschikking? Doe dan mee met de Give Away en wie weet, win jij dit pracht exemplaar!

 

houtje3

KOMT ER ZO MAAR EEN CADEAUTJE AANWAAIEN


Nou ja, bijna zomaar…maar de timing was perfect met pakjesavond. Vers van de pers en ik mag het gaan reviewen. Leuk! Want ik mocht van Fotofabriek.nl een eigen foto laten afdrukken op berkenplex. Had nog nooit zoiets gedaan, dus ja graag. Kijken hoe dat uit zou pakken.

Goede kwaliteit

Op hout. Dat betekent kwaliteit en dat moet je goed inpakken. Dat was dus ook gebeurd. In dat leuke bubbeltjespapier. Dat was even knetteren. Kan het gewoon niet laten 🙂 Never grow up!

Toch weer Vlieland!

Dit exemplaar is 20 bij 30 centimeter. Liggend model. Ik had de foto van tevoren bewerkt met een apart filter voor een lichtelijk versleten effect. Het adembenemende Vlieland. Foto van onze afgelopen vakantie. Weet het nog goed, de boten lagen daar met eb als een stilleven. Het was licht mistig, maar toch zonnig en een heerlijk aangenaam zomers temperatuur.

Maar een foto bewerken en laten afdrukken op hout, dat kan totaal anders uitpakken dan je wellicht in gedachten hebt. Gelukkig viel dat allemaal mee en waren de instructies door de aanwezige online editor duidelijk en makkelijk op te volgen.

Check altijd goed voordat je de bestelling afrond

Voordat je aan de slag gaat, kies je eerst wat voor soort hout je wil hebben, welk formaat en natuurlijk welke foto of foto’s. Want ook een collage behoort tot de mogelijkheden. Je kan het zo bont maken als je zelf wil. Je kan teksten en plaatjes eraan toe te voegen of net als ik, gaan voor een stilleven. Heb je dat allemaal gedaan, dan krijg je voordat je de bestelling afrond eerst een preview te zien.

Foto op berkenhout giveaway

Foto op Berkenplex giveaway

Na het bestellen krijg je gelijk een bevestigingsmail en ook wanneer het verzonden is

Ik was dus tevreden. De wittere vlekjes zijn trouwens weerkaatsingen van het zonlicht op de stenen. Maar let er wel op! Controleer altijd goed voordat je op bevestigen klikt. Als je de bestelling hebt afgerond, dan heb je het product ook binnen twee werkdagen in huis en kan je met de trackingscode die je via de mail ontvangt,  in de gaten houden wanneer het pakje bij je thuis wordt afgeleverd.

houtje3

De foto wordt geleverd met een handleiding 

Hij moest even op de stoel. Is het bij jou ook steeds zo donker buiten? Jij hoeft hem natuurlijk niet op de stoel te zetten, want hij kan gewoon hangen. Hiervoor krijg je bevestigingsmateriaal meegestuurd met een handleiding hoe je dat het beste kan doen.

Tip! Als je niet zo handig bent, laat dit dan door iemand doen die er verstand van heeft.

houtje7

houtje6

houtje10

 

houtje11

 

Interesse in een eigen exemplaar? kijk dan HIER op de site van Fotofabriek.nl voor meer informatie over de diverse mogelijkheden. Toevallig nog leuke tips nodig om jouw favoriete foto’s te bewerken, lees dan dit artikel voor uitleg.

Kerstwinkel 2017

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s