Snel en Makkelijk Engels leren | Zo doe je dat!

engels app

ENGELS CURSUS VOLGEN KAN OP VERSCHILLENDE MANIEREN


In feite kan iedereen zichzelf een vreemde aanleren. De ene taal is natuurlijk de andere niet, maar een taal zoals Engels is toch redelijk snel aangeleerd. Toch heeft niet iedereen de zin of tijd ervoor om de stap te nemen zichzelf verder te ontwikkelen.

Engels leren hoeft niet veel tijd te kosten

En dat is jammer, want het hoeft niet veel tijd te kosten, zeker niet veel geld of zelfs helemaal gratis en je hebt ook geen hoge vooropleiding nodig. Daarbij, het is zo handig als je deze taal beheerst. Niet alleen op vakanties of met het onderhouden van contacten opSocial Media, ook zakelijk heb je altijd een pluspuntje.

Daarom, even drie voorbeelden voor jou op een rij, die mij persoonlijk aanspreken.

  1. Duolingo. Deze app vind ik echt ideaal en gebruik hem nu al een tijdje. Even geen tijd, geen nood. Af en toe ontvang je een herinnering. Deze app kijkt eerst wat je huidige niveau is en vanaf daar ontwikkel je jezelf verder. Lukt iets niet helemaal goed, dan blijf je daarin oefenen totdat het wel goed gaat. Tijdsduur mag je zelf bepalen en varieert tussen de vijf minuten en hoeveel je maar wil. Zit wel wat reclame in, maar dat vind ik logisch als je gratis kan studeren.
  2. Snel en vlot. Boek geschreven door Karin Vanpoucke, waarmee je in zes weken met 35 minuten per dag jezelf Engels leert. Je kan je na deze periode met gemak goed verstaanbaar kunnen maken. Heb je niks met telefoons of computers en zit je liever gezellig op de bank met een boek, dan is dit een goede optie. Bijna gratis, €15,95
  3. Engelslerenonline.com Toch online willen leren en ook honger naar extra informatie dat je rustig kan nalezen, dan is deze site zeer geschikt. Ze bieden twee Engels cursussen gratis aan, namelijk Engels op reis voor beginners en Zakelijk Engels.
  4. Linguatrip.com Wil je in het buitenland een taal of iets anders  leren, weer heel wat anders, maar dat kan! Zelfs met professionele hulp om al het papierwerk op orde te krijgen, Engelse les via Skype en een geschikte locatie te vinden. Deze dame Marina, die er voor de honderd procent voor gaat geeft op haar YouTube kanaal duidelijk uitleg hoe dit voor haar (vrijwel gratis) heeft gewerkt en hoe ze nu anderen wil helpen. Ze heeft ook een indrukwekkende Insta account.

Hoop dat je hiermee even uit de voeten kan en gemotiveerd bent? Vraag je je af hoe je de tijd in je dagelijkse schema kan inpassen, lees dan het artikel over organiseren.

Heb je nog aanvullende tips en adviezen, laat het mij dan hieronder weten bij de commentaren.

Bye bye!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s