Paasbrunch American Pancakes recepten

American Pancakes voor bij de Paasbrunch

Paasbrunch American Pancakes recepten

American Pancakes passen bij elke brunch


En ook bij elk ontbijt. Laat staan een Paasbrunch. American Pancakes doen het wat dat betreft bijzonder goed. ze kunnen net wat beter tegen een stootje dan de gewone pannenkoek en je kan er eindeloos mee variëren. Je kan het zo moeilijk en makkelijk maken als je zelf wil, maar een succes is het vast en zeker!

Deze kleine Amerikaanse pannenkoek is een stuk dikker dan de Nederlandse variant, omdat er rijsmiddel in verwerkt wordt. Bakpoeder. Hierdoor wordt hij daar ook vaak gegeten bij het ontbijt. Hoewel ik moet toegeven dat overgebleven pannenkoeken hier ook de volgende dag op het ontbijtbord belanden. Vaak met hazelnootpasta.

American Pancake recept ideeën

Als je geen zin hebt in bakken met de feestdagen, of simpelweg geen tijd, dan zijn de American pancakes in de meeste supermarkten vaak wel kant-en-klaar te koop. Wees er wel snel bij rond deze dagen, want op-is-op.

Of je ze zelf bakt of niet, wat inspiratie en recepten zijn natuurlijk nooit weg. Ik ben weer wezen surfen, enige sportieve wat er op dit moment uit mij komt en dit kwam ik tegen…

 

Paasbrunch American Pancakes recepten

Wortelcake pancake

Een beetje gewaagd, ik geef het toe. Maar het ziet er fantastisch uit. Wortelcake pancake met romige kaas saus. Gespot op Rachel Schultz.

 

Paasbrunch American pancakes recepten

Citroen Ricotta Pancake

Deze ziet er minstens zo smakelijk uit. Citroen Ricotta Pancake van The Novice Chef.

 

Paasbrunch American Pancakes recepten

Black Forest Pancakes

Oftewel een Duitse variant, Zwarte Woud pancakes. Zou je toch je tanden in willen zetten? Prachtig! Van Closetcooking.

 

Paasbrunch American Pancakes recepten

Chocolade Pindakaas Pancakes

Dit ziet er ook zo verrukkelijk uit. Oké, het lijkt misschien niet helemaal op de American pancake, maar afwisseling mag natuurlijk ook. Het blijft een pancake! Gezien op Sheerlux.

 

Paasbrunch American Pancakes recepten

Chocolate Overdose Pancakes

Hier word ik vrolijk van en wat mij betreft past het ook perfect bij Pasen. Ook kinderen zullen hier heel wijs mee zijn. Lekker smulrecept van Zoella.

 

Paasbrunch American Pancakes recepten

Chocalate Chip Pancakes

Vond je de Overdose iets teveel van het goede vanwege de calorieen, dan kan je deze zonder schuldgevoel opeten. Speciaal voor de snoepers die willen afvallen. Heerlijk! Recept staat op Gimme some Oven.

Dit waren mijn keuzes voor dit jaar. Moeilijk moeilijk… allemaal zo lekker! Als jij nou gelijk eentje uit het scherm kon pakken en opeten, welke zou het dan zijn?

Nog op zoek naar leuke DIY projecten voor Pasen? Klik dan hier

 

Photocredit header Pixabay

2 thoughts on “American Pancakes voor bij de Paasbrunch

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.