Fietsen met je Kind, Gewoon zomaar!

Fietsen met je Kind, Gewoon Omdat het kan!

 

Fietsen met je Kind, Gewoon zomaar!

FIETSEN ZONDER NOODZAAK


Niet alles hoeft een reden te hebben. Fietsen is niet altijd een noodzaak. Gelukkig niet. Gewoon een paar uren met je kind op pad zonder te weten waar je heen gaat. Heerlijk! Vooral als het zonnetje er af en toe bij schijnt. Koekjes en drinken in de tas verstopt en je kind dolblij omdat je buiten met hem een potje wil kaarten. Pesten wel te verstaan. Natuurlijk was ik nog een klein beetje extra blij, want dat betekende ook weer foto’s maken. Tijd om na een lange tijd weer eens wat foto’s te delen met jullie.

 

Fietsen met je Kind, Gewoon zomaar!

Krokussen

Het eerste wat we tegenkwamen. Krokussen. Er waren nog veel meer dan ik op de foto kon krijgen. Eerst raakte ik al half in paniek toen ik dacht mijn telefoon niet bij me te hebben. Dát is een echte no-no. Stonden al op het punt om terug te gaan, maar gelukkig zat de stiekemerd onder de koekjes verstopt. Grote tassen, zo handig hè?

 

Fietsen met je Kind, Gewoon zomaar!

lente5

Fietsen met je Kind, Gewoon zomaar!

Potje kaarten in de natuur

Toen we al zo’n acht kilometer hadden gefietst, besloten we maar een leuke picknicktafel te zoeken midden in de natuur. Had nog niet veel gezien voor op de foto, dus een kaartspelletje kon er wel van af. Ook gelijk vijf rondes en hij had mij verslagen. Nee, niet met opzet! De mazzelkont 🙂 Echt pesten dus.

 

Fietsen met je Kind, Gewoon zomaar!

Verslagen door de jongste

Hij had mij niet alleen verslagen, maar ook nog eens de meeste koekjes ingepikt. Zucht… Zit je dan als verliezer….

 

 

Fietsen met je Kind, Gewoon zomaar!

Fietsen met je Kind, Gewoon zomaar!

Kale bomen zijn ook mooi

Dat is geen boom mama, dat is een tak!!’ Ja, ja. Weet dat het een zielig vertoon is, maar ik vind het nog steeds mooi. Het heeft iets! En aangezien familie gans gelijk wegging toen ik de telefoon pakte (doen ze met opzet), had ik toch eigenlijk geen keuze 😉 Vinger zat al bij de toets.

 

Fietsen met je Kind, Gewoon zomaar!

lente18

Narcissen

Ik had al gehoopt narcissen tegen te komen, maar dan zal je net zien dat je een route neemt waar je niks tegenkomt. Maar daar waren ze… één bosje! Maar wel gelijk een mooie.

 

Fietsen met je Kind, Gewoon zomaar!

Waar is een bankje?

Alweer zo’n vijf kilometer verder gefietst en op zoek naar het volgende bankje. Meneer wilde nog een potje! Kleine pestkop haha.

 

Fietsen met je Kind, Gewoon zomaar!

Zo ziet een kronkel er dus uit…

 

Fietsen met je Kind, Gewoon zomaar!

En zo harmonie…

 

Fietsen met je Kind, Gewoon zomaar!

Genieten van de natuur

Wij hadden een bankje gevonden met dit uitzicht….geen straf. Kwam alleen maar een stel voorbij met een hond, dus lekker rustig. Wel apart dat beiden naar hun telefoonscherm zaten te kijken terwijl ze liepen te praten. Noem ik nog eens genieten van de natuur…ahum..

 

Fietsen met je Kind, Gewoon zomaar!

Aaiende tak

Mensen zullen wel gedacht hebben.. moeder op de hurken in de bosjes voor deze foto. Dacht dat mijn zoon ineens achter mij stond en mij een aai over mijn bol gaf, maar het was blijkbaar een tak. Voelde wel griezelig écht.

 

Fietsen met je Kind, Gewoon zomaar!

Fietsen met je Kind, Gewoon zomaar!

Fietsen met je Kind, Gewoon zomaar!

Nog een keer op de foto

Mam, maak even een foto van mij!‘ Nou vooruit dan, omdat je het zo lief vraagt..

 

Fietsen met je Kind, Gewoon zomaar!

Ontsnapte schapen

De schapenherders waren voorbij de bocht bezig met de kudde en de hond bewaakte de boel. Toch niet opgelet denk ik?? Deze twee waren gezellig aan de wandel en kwamen mijn kant op.

 

Fietsen met je Kind, Gewoon zomaar!

Schapenboef

Deze werd zelfs heel brutaal en kwam naar mij toe. Zéér bijzonder, want meestal rennen ze hard weg. Dus ik heb deze schaap een tijdje geaaid. Blijkbaar prima. Toen mijn zoon het ook wilde proberen, liepen ze uiteraard weer hard weg 🙂

 

lente29

Stoer maar lief

Ziet er hier wel heel stoer uit, maar het was een lief schatje.

 

Het zit er alweer op, maar wil je zien hoe ik foto’s af en toe bewerk in wat sprookjesachtige sferen, check dan mijn Insta 🙂 Misschien wil je nog een andere fotoreportage zien? Dan raad ik je wandelen in Marderhoek of kamperen op Vlieland aan.

5 thoughts on “Fietsen met je Kind, Gewoon Omdat het kan!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.