bloggen

BLOGGEN IS NOG STEEDS LEUK OM TE DOEN


Bloggen. Als je er plezier in hebt, dan vliegt de tijd nog sneller voorbij. WishMeAvril bestaat officieel een jaar. Eigenlijk wel wat langer, maar een jaar geleden ging ik voor het echie. Heerlijk, het bootje ging varen.

Wat typt een mens dan wat af in zo’n jaar.

Er staan artikelen tussen waarvan ik nu denk: heb ik die ook geschreven? En dat is best wel leuk. Je ziet jezelf door de artikelen heen groeien en zelfs interesses kunnen in zo’n korte tijd veranderen.

Hoewel ik nog stééds veel met gezond eten heb en veel wil weten van vitamines, heb ik tegenwoordig meer voorkeur voor balans, organiseren en de natuur. Dat is ook heel persoonlijk natuurlijk. De artikelen die ik schrijf hebben meestal te maken met de situaties waarin ik mij op dat moment bevind. Niet dat WishMeAvril mijn dagboek is, maar mijn trouwe lezers halen genoeg informatie over mij persoonlijk eruit. Gevalletje tussen de regels lezen. 

Bloggen over wandelingen

Zo zal je nu nog vaker fotoseries van (langewandelingen tegenkomen. Meer foto’s hierover vind je weer terug op mijn Instagram account. Gewoon die rust en schoonheid ervaren. Voor zowel mijzelf als mijn gezin. Vooral ook voor mijn jongste zoon die autisme heeft.

Nu ik daar sinds kort gezinsondersteuning voor krijg, gericht op omgaan met autisme en structuur, zal ook organiseren in de toekomst een grote rol gaan spelen. Balans in het gezin. In het leven.

Lekker salades

En ja, nu de lente volop is begonnen, kunnen bloemen en lekkere salades niet ontbreken. Het is niet zo dat ik alle salades hier deel, maar die zijn dan wel weer te vinden op mijn andere Insta. Ja…ik heb er meer 😉 Mocht salade maken en eten ook jouw passie zijn, dan weet je wat je te doen staat. Heb je zelf een lekkere salade gemaakt, tag dan @simpelsalade Grote kans dat ik hem ga delen 🙂

In het afgelopen jaar heb ik online ook veel lieve mensen leren kennen via verschillende Social Media platforms. Ook zoiets leuks met bloggen. Natuurlijk, met SEO gaat je blog ook hard vooruit, maar wie wil nou al die contacten missen? Waar doe je het dan voor? Het zal zeer zeker niet altijd lukken om het bij te houden en ook niet overal, maar helemaal zonder? Neuhhh…

Bloggen over anderen

Tevens had ik het genoegen meerdere mensen te mogen (mini)interviewen. Ontzettend leuk en leerzaam. Dat zal in de toekomst zeker nog meer voorbij gaan komen. Niet zo vaak als bij lieve en behulpzame Demi van Creabealounge,  die volgens mij werkelijk elke blogger al onder de loep heeft gehad. Vooral even lezen!←

Maar wel af en toe met wat spontane creatievelingen zoals de Drawingplantlady en Ronny met zijn prachtige paper art. En dat iedereen die mijn blog leest een behoorlijk hoog gehalte aan creativiteit heeft, blijkt wel uit het feit dat mijn artikel over 21 leukste creatieve hobby’s het hoogste scoort van alles. Wie had dat gedacht? 

Laat ik ook niet de interviews over het sprookje van Tar-Elf Toivo in Finland en Geocaching voor de wandelende avonturiers vergeten. Laatste is trouwens een aanrader om echt eens te doen met je kids of vrienden. 

bloggen

Andere Top artikelen

Maar er waren nog meer toppertjes…. zoals hoe je Instagram foto’s kan bewerken die gewoon met een mobiel zijn gemaakt, 61 tips om geld te besparen doet het nog steeds goed, net als het recept van de gezonde avocado wrap , het stappenplan om je huis goed te boenen en de succes boeken voor zelfontplooiing.

Al met al was het voor mij een bijzonder jaar. Daarom natuurlijk ook enorm veel zin in het volgende jaar met deze blog. Nog steeds informatief, maar als het goed is, met nog meer persoonlijke noten. Misschien ook eens buiten de regels 🙂

Het interieur zal dit jaar een grotere rol gaan spelen, doordat hier in huis flink wat zaken gaan veranderen. Kan niet wachten om mijn nieuwe keuken uit te testen (vooral oven). En ja, als het zover is, dan ga ik daarover mijn foto’s met jullie delen. Vermoedelijk veel DIY projecten, dus gooi je kwasten nog maar niet weg.

Maar ook onderwerpen als omgaan met autisme (soms best ingewikkeld), opvoeding van pubers (want die zijn toch ook hartstikke leuk? ♥) en zaken over het bloggen zelf zullen aan bod komen. Nu ik mij meer bezig houd met Social Media,  straks ook voor een ander bedrijf, verwacht ik daarover ook zo nu en dan een artikel te kunnen schrijven. Soms dan 😉

En ik wil ook groeien. Niet alleen met WishMeAvril, maar ook op persoonlijk vlak. Want wat leer je veel van bloggen! Ook over de onderwerpen zelf. Daar sta je soms niet eens bij stil. Maar al die informatie die je tot je neemt om er uiteindelijk een artikel over te schrijven, is eigenlijk niks meer of minder dan een studie. Dat kan veel info opleveren op de lange termijn. Over zelfontplooiing gesproken. Ga bloggen 😉

Ach…zo dobber ik dan wel weer lekker verder

Wel in een iets rustiger vaarwater dan vorig jaar, maar dat geeft mij ook meer tijd om over iets leuks te bloggen. Als het goed is, is dat ook voor jullie prettiger. Kwaliteit boven kwantiteit toch? Hmmmnog even over nadenken.

Enfin, mocht je toevallig nog tips hebben voor deze blog of leuke ideeën over specifieke onderwerpen die je hier graag terugziet…let me know! Dan vaart het bootje nu maar weer verder….richting dromenland…

Maar voordat ik het vergeet…alle wereldbewoners die hier regelmatig komen rondneuzen…heel erg bedankt! Zonder jullie zou er helemaal niks aan bloggen zijn x

 

Fotocredits Pixabay

 

6 gedachten over “Bloggen, alweer een Geweldig Jaar verder

  1. Vooreerst: proficiat met jouw blogverjaardag! Door dit te lezen krijg ik ook weer de bevestiging dat ik hier graag kom lezen. De onderwerpen en thema’s die je hier aanhaalt (creativiteit/wandelen in de natuur/omgaan met pubers/besparingstips/interieur) liggen me met name ook na aan het hart. En inderdaad: zonder die contacten, waar doe je het dan voor? Dat is rechtuit en daar houd ik van.

    1. Dank je Hilde! De alledaagse dingen kunnen ook leuk en leerzaam zijn. Vooral creativiteit 😉 Contacten onderhouden is soms een moeilijk punt, (vooral met meerdere social media kanalen) maar absoluut de moeite waard.

Geef een reactie