Luxe Wereldkaart om je Interieur mee te Verfraaien

Wereldkaart 'What a Wonderful World'
Review

Wereldkaart ‘What a Wonderful World’


Vorige week zat ik hier nog midden in de verbouwing, het huis vol vakmannen en stof op plaatsen waarvan je niet eens wist dat daar ruimte was. Ging de bel, ‘een pakketje voor u mevrouw‘. De bezorger kwam met een big smile op zijn gezicht naar de deur gelopen. Keek hem nog vreemd aan en naar de grote verpakking in zijn handen. ‘Zeg maar gerust pakket!!‘ Niet dat ik dat erg vond, want mijn wereldkaart op canvas was gearriveerd.

Daar zat ik op te wachten. Ik heb nogal een lange wand in de woonkamer (7 meter), waarme ik niet uit de voeten kan en een mega boor voor nodig heb om iets op te kunnen hangen. Vond het dus helemaal niet erg dat ik werd benaderd om één van de tientallen wereldkaarten te mogen testen. Wel jammer dat ik eerst moest wachten om uit te pakken vanwege de verbouwing. Gelukkig was hij goed verpakt en hebben de kinderen nog plezier van al dat bubbeltjespapier en ik stiekem ook! 🙂

Quotes om van te smullen

Na een paar dagen was het zover, ik kon eindelijk het resultaat bewonderen. What a wonderful world. Een quote die mij als natuurliefhebber naar het hart staat. Nu ik ons landje ook eens kan zien op een megaformaat van 1.50 meter bij 1 meter, besef ik mij des te meer hoe groot onze wereld is en wat ik eigenlijk nog allemaal zou willen zien. Normaal gesproken heb ik geen ‘wanderlust’, maar het begint nu toch wel te kriebelen.

Zoals ik al zei, kon ik uit tientallen designs kiezen en eventueel zelf de tekst aanleveren. Daar moest ik nog wel even over nadenken, want mijn interieur gaat over vier weken een totaal andere look krijgen. Hij hangt nu dus nog niet op zijn bestemming, maar op een makkelijk muurtje. Ik heb lang getwijfeld tussen de goudkleurige wereldkaarten en de zwart/grijze vintage kaart. Het is de laatste geworden. Omdat straks alles spierwit en misty green gaat worden, weet ik dat deze eruit gaat knallen en een echte eyecatcher gaat worden boven mijn bankstel.

wereld3

Mooie luxe kwaliteit

De bijgeleverde set om hem op te kunnen hangen heb ik nog niet gebruikt. Dat mag de buurman over een maand voor mij fixen. Veel te bang dat ik iets stuk zal maken. Dat is dan ook eigenlijk het enige nadeel dat ik kon vinden. Waarom worden deze niet gelijk bevestigd voor mensen met twee linker handen? Mensen zoals ik!

Voor de rest ben ik zeer tevreden. De canvas is van mooie zachte, maar stevige kwaliteit. Ook al wappert de canvas lichtjes als je ertegen aanduwt, maar daar heb je totaal geen last van als hij hangt. Ondanks zijn robuuste luxe uitstraling, is het een lichtgewicht. Ik heb deze dagen met het mooie weer alle ramen en deuren tegen elkaar open gehad en niks zien bewegen of van zijn plaats zien verschuiven.

Wereldkaart 'What a Wonderful World'

Geschikt voor fanatieke reizigers

Omdat ik (nog) geen reiziger ben, heb ik de vlaggetjes niet mee besteld. Reis jij wel de wereld rond, dan is die mogelijkheid er wel. Dat staat dan bijvoorbeeld weer heel stoer in de hal of op een kantoor. Hoewel de kinderkamer óók een leuk idee is. Mijn oudste zoon zat al te peilen of de kaart bij hem op de kamer mocht hangen. Nee dus! Maar mocht hij mij ooit gaan vervelen, dan heeft die al een nieuwe bestemming. Een verdieping omhoog.

Een mooie wereldkaart stond allang op mijn persoonlijke wishlist, maar heb jij liever een foto op canvas, dan is die mogelijkheid er ook om het helemaal naar eigen wens en smaak aan te passen. Tja, dan is het nu vooral afwachten op het echte eindresultaat van mijn interieur en zodra dat bekend is, zal ik daarvan ook een foto in dit artikel plaatsen. …Spannende tijden!

 

7 gedachtes over “Luxe Wereldkaart om je Interieur mee te Verfraaien

  1. Heb al enkele keren zo’n soort kraskaart willen aanschaffen, waarop je dan kan wegkrassen op welke plaatsen je zoal bent geweest. Nu ik deze hier zie, vind ik zo’n kraskaart in feite te ‘gewoontjes’. Staat erg mooi in jouw interieur alleszins.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s