Afvallen met Gezonde Shakes

Afvallen met Gezonde Shakes en Smakelijke Maaltijdrepen

Afvallen met Gezonde Shakes
Sponsored Post

SHAKES ALS GEZONDE MAALTIJDVERVANGERS

Ik had er al vaker van gehoord, over die shakes die weinig calorieën bevatten en toch alles hebben wat een lichaam nodig heeft. Zelfs een aantal merken uitgeprobeerd in een ver verleden. Hoewel ik het toen niet echt nodig had. Maar nu ik de veertig gepasseerd ben, pffff, merk ik toch dat mijn lijf flink aan het veranderen is. Snel de kilo’s erbij, super traag eraf.

Het pakket van Shakeplus kwam daarom als geroepen. Ik had het geluk deze te mogen testen en deze ervaring met jullie te delen. Wat is Shakeplus? Kort door de bocht, een maaltijdvervanger met maar 210 calorieën en boordevol vitaminen, eiwitten, vezels, mineralen en vetzuren. Het is poeder die in een speciale beker met halfvolle melk wordt gemixt. Sneller je ontbijt klaarmaken kan haast niet.

Afvallen met Gezonde Shakes

Het doel is om op een gezonde manier af te vallen. Er zeker van te zijn wel alles binnen te krijgen wat het lichaam nodig heeft voor een goede start van de dag. Daar heb ik wel oren naar, want koop alle ingrediënten maar eens in de supermarkt en maak deze elke ochtend ook nog eens klaar, dan heb je bijna een dagtaak en een lege beurs.

Uitgebreid pakket

Ik kreeg 10 zakjes poeder met verschillende smaken, 4 maaltijdrepen en een handige luxe Shakebeker (Inclusief twee bakjes die eraan gedraaid kunnen worden. Zo kan je alles meenemen voor onderweg).

Daarbij kreeg ik ook een gratis e-book met tips en weetjes over vetverbranding, handige recepten die je kan maken met de poeder, goede ideeën voor tussendoortjes, 7 video’s met fitnessoefeningen en de mogelijkheid om gebruik te maken van gratis online coaching. Niet slecht toch?

 

De fitnessoefeningen bewaar ik even voor later. Momenteel fiets ik 28 kilometer per dag met mijn zoon en dat is echt even wennen! Geen puf meer voor extra beweging.

Maar de shakes zijn getest en ook de maaltijdrepen. De poeders zijn verkrijgbaar in 5 smaken. Vanille, Cappucino, Chocolade, Aardbei en Banaan. De zoetstof die gebruikt wordt, komt van de plant Stevia. Dit is een gezonde optie als vervanger voor chemische zoetstoffen en gewone suiker.

Ik wijs ik je er wel op, wanneer je Stevia NIET lekker vind, dat de smaak ervan overheersend kan zijn. Maar ik ken genoeg mensen die Stevia wel lekker vinden en  ook gebruiken in hun eigen producten. Dat is dus heel persoonlijk.

Afvallen met Gezonde Shakes

Mijn favoriete smaken waren Vanille en uiteraard Chocolade. Ondanks dat ik een koffieliefhebber ben, viel de Cappucino mij tegen. De kwaliteit echter was van alle shakes ruim voldoende. Het vulde goed en ik had geen moment het gevoel honger te hebben in de uurtjes erna.

De maaltijdrepen moest ik delen met mijn jongens. Sorry, daar kwam ik niet onderuit. Chocola en karamel….bedoel maar…  Wel pure chocolade omdat dit natuurlijk gezonder is. Het uiterlijk van de reep vond ik niet zo speciaal, maar de smaak maakte dat ruimschoots goed.

Wat mij opviel was dat het geen hap-slik-weg reepje was. Ik moest er nogal lang op kauwen en zat mede daarom letterlijk bomvol. Mijn jongste zoon had er weer geen moeite mee het weg te happen, maar zat evenzo vol.  De reep is goedgekeurd om twee redenen, lekker en machtig.

Afvallen met Gezonde Shakes

Dus ik ben eerlijk, het is goed te doen! Ook al ben ik absoluut geen liefhebber van Stevia. Met wat beweging en een of twee maaltijdvervangers per dag, zou je echt gewicht moeten verliezen. Geen hongergevoel en makkelijk in het gebruik.

Qua prijs zitten deze shakes tussen de goedkope en dure shakes in. Gezien de pure ingrediënten en de aangeboden service, lijkt mij dit redelijk. En de kosten die je bespaart op de boodschappen, moeten er natuurlijk ook weer vanaf getrokken worden. Voor een realistischer beeld.

De mogelijkheid is er om proefpakketjes te bestellen, zodat je kan testen of dit ook bij jou past. En wat ook fijn is: er is een niet goed geld terug garantie. Wil je meer weten over hun programma, klik dan hier.  Dan ga ik nu de rest van mijn shakes opdrinken 😉

Ben jij ook bekend met Shakeplus, deel dan je mening hierover met ons. Tot de volgende keer!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.