Zeg het met een bloemetje

Zeg het met een Bloemetje!

Sponsored Post

Een Bloemetje als cadeau of voor jezelf

Zojuist nog een bloemetje aangeschaft. Heerlijk zo’n boeket vrolijkheid in huis. Iets waar ik volop van kan genieten. Jammer genoeg komt het niet zo vaak voor dat ik een boeket koop. Meestal doe ik eens per week de boodschappen en dan loop ik te sjouwen met flink wat tassen. Om dan ook nog eens een boeket mee te slepen op de fiets, is vaak iets wat dan wordt overgeslagen. 

Dan ga je toch gewoon een andere keer naar de winkel? Ja, dat zou kunnen en af en toe gebeurt dat ook. Mits er geen tijdgebrek is of iets anders op je pad komt dat de aandacht eist. Wanneer er iemand jarig is of ziek, dan is een bloemetje scoren vaak een vluchtige bezigheid en, hoe erg het ook klinkt, dan koop ik meestal het eerste redelijk mooie boeket wat ik tegenkom. Niet echt persoonlijk. 

Af en toe een luxe boeket aanschaffen is een dikke must voor de liefhebber

 

Daarbij, hoe leuk ik bloemen ook vind, het lijkt mij maar niet te lukken om een boeket prachtig samen te stellen. Dus allemaal prachtige losse bloemen kopen is niet aan mij besteed. Helaas…. Nou vind ik een simpel boeket ook prachtig, dat scheelt, maar zo nu en dan een speciaal boeket voor jezelf of voor een ander aanschaffen is natuurlijk voor de bloemliefhebber een dikke must. 

Zit jij met een soortgelijk probleem qua tijd, of met twee linker-groene-handen? Vergeet je ze gewoon te kopen? Wellicht zit je met een vrouw thuis, die amper een bloemetje ziet en deze toch heel erg weet te waarderen. Geen nood! Lang leve internet in deze dagen. Ja, ik kom nog uit een tijdperk waar je letterlijk voor alles moeite moest doen. Zelfs een postzegel kopen kon je flink wat tijd kosten. Als je denkt dat de rijen tegenwoordig lang zijn…. 

Maar nu kan je gelukkig online bloemen bestellen. Niet alleen zomaar een bosje, die je vrijwel bij elke supermarkt op de kop kan tikken. Nee, prachtig samengestelde boeketten! Zowat kunst. Ernaar kijken is al bijna net zo leuk, als rondneuzen in een online kledingshop. Bijna hetzelfde…..bijna…

Afstand is tegenwoordig geen excuus meer 

 

Gewoon op je dooie gemak, met een lekkere bak koffie, vanuit je woonkamer jouw droomboeket uitzoeken. Of het boeket waarvan een ander droomt. Valentijnsdag kan elke week gevierd worden! 😉 Gratis een boeket versturen is tegenwoordig mogelijk naar wie dan ook in heel Nederland en indien gewenst, voorzien van jouw persoonlijke hartelijke boodschap. 

Niet aanwezig kunnen zijn op een verjaardag aan de andere kant van het land, hoeft nu geen probleem meer te zijn. Dat is toch hartverwarmend? Zeker als je je bedenkt dat een boeket bloemen over het algemeen nog altijd zeer gewaardeerd wordt. Als een liefdevol gebaar wordt gezien. Een eenvoudige manier om de ander te laten zien dat je aan ze denkt.

Maar zoals gezegd is het ook een liefdevol gebaar aan jezelf. Niks egoïstisch aan. Daarom ga ik nu volop genieten van mijn nieuwe aanwinst, en met mijn bakje koffie in de hand toch even rondneuzen. Zoekend naar mijn volgende boeketje vreugde. Het regent buiten pijpenstelen, dus bij uitstek de perfecte dag om binnen te surfen! 

Hou je toevallig ook van bloemenfotografie? Neem dan ook een kijkje bij dit artikel

 

Photocredit: Pixabay

 

4 thoughts on “Zeg het met een Bloemetje!

  1. shivatje

    Mijn vrouw doet maandelijks aan bloemschikken. Is wel mooi maar je krijgt zoveel bij elkaar.
    En zelf vind ik een boeket bloemen iets doods. Maar het kan zeker mooi zijn. Dus mijn vrouw komt het voor haar zelf 🙂

    Aum Shanthi

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.