Disclaimer

COOKIES

WishMeAvril.com  maakt ook gebruik van ‘cookies’.  Mochten ze van mij ook afschaffen, maar ze zijn in ieder geval zonder calorieën, beloofd!

PARTNERSHIP

WishMeAvril.com werkt samen met (media)bedrijven (sponsored posts en reviews) en ook met affiliate partners zoals Bol.com en Trade Tracker.  Hiermee wordt deze blog financieel gesteund. Bestellingen die gedaan worden via affiliatelinks hebben echter geen enkele invloed op de hoogte van het aankoopbedrag.

ADSENSE 

WishMeAvril.com kan gebruik maken van Google Adsense en/of advertenties van WordPress.  Indien dit als onprettig wordt ervaren, kan een Adblocker geïnstalleerd worden op de computer om advertenties te verbergen.

RECLAME CODE

Er zal altijd gewerkt worden volgens de richtlijnen van de Reclame Code. Geen uitzondering! Dit houdt in dat WishMeAvril ten alle tijde aangeeft wanneer het om een betaalde opdracht gaat.

FOTOMATERIAAL

Op WishMeAvril.com wordt gebruik gemaakt van eigen fotomateriaal en fotomateriaal van derden met naamsvermelding van bedrijf of fotograaf.

Copyright wordt serieus genomen! Zowel van eigen materiaal als van derden. Mocht er ondanks grote zorg een foto gepubliceerd worden waarop wél copyright van toepassing is, graag een mail versturen naar wishmeavril@gmail.com

De foto zal onmiddellijk verwijdert worden en er zal een melding worden gemaakt bij het desbetreffende bedrijf en/of fotograaf die hem heeft aangeboden.

ARTIKELEN MET FOTO’S VAN PINTEREST OF INSTAGRAM

Over het algemeen wordt het onder bloggers gewaardeerd dat er reclame voor hun blog wordt gemaakt door derden.  Zo komt het voor dat er artikelen worden geplaatst met fotomateriaal gespot op Pinterest of Instagram met bijbehorende link naar de eigenaar. Wanneer dit niet gewenst is, dan zal de foto met link ook per direct worden verwijdert.