Over WishMeAvril

 


 

Jezelf zijn voor de Camera | Durf jij het aan?

WishMeAvril is een PERSOONLIJK GEZOND en GELUKKIG LIFESTYLE BLOG met flink de vaart erin. Toen ik nog geen twee jaar geleden begon met deze blog, was ik van plan om alleen mijn liefde voor de natuur te delen met hier en daar wat informatie over gezond leven.

Maar net zoals een baby snel uitgroeit tot een tiener, zo ook hier. De onderwerpen zijn wat uitgebreider geworden en sluiten steeds meer aan bij wat ik te bieden heb en waar mijn interesses liggen.

En die liggen hoofdzakelijk nog steeds bij BEWUST LEVEN, genieten van het kleine en het leven vereenvoudigen door makkelijke recepten, planning en organisatie voor werk en privé, budgetteren en minimaliseren.

RUIMTE EN RUST CREËREN om creativiteit een kans te geven. Om je te kunnen richten op datgene wat voor jou belangrijk is, waar jij blij van wordt.  Of dat nou om geloof gaat, familie, een nieuwe inrichting voor de woonkamer of eindelijk die wereldreis.

Ik, Gerda, moeder van twee kanjers van 15 en bijna 13 jaar oud, baasje van oude muffe hond en puberende zwarte kater, vind dat ik mijzelf na jaren chaos, ups-and-downs en financiële dompers een ervaringsdeskundige mag noemen.

Mijn jongens zijn ervan overtuigd dat ik nog van het dinosaurustijdperk ben, dus genoeg in huis om van het goede te kunnen delen en hopelijk iemand daarmee te helpen. En stiekem ook mijzelf, want wie heeft niks meer te leren in het leven?

Een nieuwe start, een nieuwe ronde. WishMeAvril staat voor mij in het teken van lente. Avril betekent April, de maand waarin alles weer volop begint te groeien en te bloeien. Een nieuw seizoen na een koude lange winter. En zo is ook het leven.

Liefs, Gerda

 

Heb je vragen, suggesties of interesse in een samenwerking? Klik hier voor het contactformulier.