WishMeAvril | Gezond en Gelukkig

Wandelen, Goed voor iedereen of toch Niet?

HOI, FIJN DAT JE HIER KOMT KIJKEN!

Een paar jaar geleden begon ik deze blog omdat ik wat te vertellen had, ergens in geloofde, ergens voor stond. En dat doe ik nog steeds! 

Ik ben nog steeds overtuigd, dat wij als mensen in een stressvolle maatschappij, de rust kunnen vinden om tot onszelf te komen. Dat het nog steeds mogelijk is om productief te zijn, zonder ons hoofd daarbij te verliezen.

Ik ben een voorstander voor minimalisme, maar wél met spullen in huis. En ik ben er heilig van overtuigd dat wandelen en fietsen in de natuur effectief is in de eeuwige strijd tegen de klok. Dat én bidden.

WishMeAvrilSimpel leven, budgetteren, planning, makkelijke recepten, genieten van de kleinste dingen, zelfontplooiing, een goed boek lezen, een glas wijn en wegzwijmelen onder het geritsel van de bladeren aan de boom.

Als alleenstaande 40+ moeder van twee tieners, baasje van twee mormels en part-time ondernemer, weet ik maar al te goed dat tijd een kostbaar iets is. Hoewel een perfecte balans hebben niet een realistisch doel is, weet ik dat het mogelijk is om in ieder geval dicht in de buurt te komen. WishMeAvril

Hoe ik dat doe en waar ik van geniet of wat ik simpelweg een goed idee vind, dat kan je allemaal hier lezen op WishMeAvril.

Hopelijk inspireer ik jou er ook mee en mocht je vragen, tips of adviezen voor mij hebben, dan zijn deze altijd meer dan welkom! Verstuur deze dan via het contactformulier of laat een reactie achter onder de blogpost zelf.

Liefs Gerda xx