Foodies

6 Nieuwe Boeken die Foodies moeten Lezen!

NieuwKookboeken

DE WERELD VAN FOODIES STAAT NIET STIL


En het is echt maar een kleine greep, want de wereld van Foodies staat niet stil. Er wordt flink wat geëxperimenteerd en geproefd, om een groot aantal recepten aan de man te brengen. Gelukkig maar 🙂 Mocht je ze allemaal willen zien, dan kan dat hier.

Alvast veel kijk- en leesplezier! ennuh…ervaringen delen mag altijd…

yoghurtboek
Yoghurt, je kan er zoveel mee doen. 47 Zoete en hartige recepten uit de keuken van Yoghurt Barn. Te lekker en ook nog gezond.
chicks
Chicks Love Food, als E-book of Paperback. Een boek van jonge moeders voor jonge ouders. Gericht op kinderen, dus gezond en met plezier.
bowl
Strombowli, bowlfood van Chloë en Magali Szpyt, winnaressen van Mijn pop-uprestaurant 2016. In dit boek delen zij recepten van het ultieme comfort food. Nog geen bowl in huis? Kijk dan even hier!
bbq
Al zin in de zomer? Om je vingers af te likken met deze heerlijke BBQ Sauzen, Rubs en Marinades
nooit meer dieten
Nooit meer diëten door voedingsdeskundige Sandra Bekkari.  Op basis van het oorspronkelijke mediterraans dieet, met haar hulp weer een gezond eetpatroon aanleren.
Dafine Likes kookboek
Dafne Likes Kookboek | boordevol gezonde, snelle en wereldse recepten gericht op de sportieveling. Meer info kan je ook vinden op haar blog Dafne likes.

2 thoughts on “6 Nieuwe Boeken die Foodies moeten Lezen!

  1. Hilde

    Die boeken van Sandra Bekkari staan hier alle drie. Ik maak er regelmatig recepten uit en dat smaakt telkens weer, zonder dat ik met honger van tafel kom. Strombowli, ja dat spreekt me zeker ook wel aan. De andere zijn voor mij een ontdekking, interessant!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.