Spirulina Superfood| Jouw Hulp bij Gewichtsbeheersing

Spirulina Superfood| Hulp bij Gewichtsbeheersing

SPIRULINA GEEFT ENERGIE


Spirulina voor meer vitaliteit staat er op de voorkant van het potje geschreven. Maar ja, energie is eigenlijk niet zozeer waar ik naar op zoek ben. Dat het energie geeft, dat wist ik mij nog wel te herinneren van twintig jaar geleden.

Toch een Wonderpilletje?

Een oude vriendin slikte altijd deze supplementen en het klopt, haar energielevel lag gemiddeld hoger dan die van mij. Ze was ook minder vaak ziek. Alleen had ik nooit de link gelegd dat dit allemaal kon komen door een groen pilletje. Wel als ondersteuning, maar toch niet als een wonderpil? Daar geloven we immers niet in. Misschien nu wel!

Spirulina voor een goede stoelgang

Anderhalf jaar geleden gestopt met roken en na een aantal weken begon mijn stoelgang flink te schommelen tot helemaal geen stoelgang meer. Ik weet dat sommigen van jullie het normaal vinden om maar eens in de paar dagen een toiletbezoek te brengen, maar voor mij was het niet normaal. Voor mijn buik ook niet, want die groeide met centimeters door opgezwollen toestanden en de weegschaal reageerde al net zo belabberd.

Dan ging het weer twee weken goed en dan weer twee weken niet. Ook de vochthuishouding liet te wensen over en kon in een nacht tijd een kledingmaat groeien. Krak zeiden de vijf broeken. Ik koop ze nu groter!

Maar juist wanneer je denkt, laat maar, ik accepteer het wel en doe het even rustig aan. De dokter had immers bevestigd dat ik kerngezond ben en daarmee weet ik, dat ik mij moet focussen op mijn stofwisseling en (helaas toch ook) eetpatroon.

Dan komt het moment suprême, zonder erop voorbereid te zijn

In de winkel lees ik aandachtig het etiket. Ondersteunt bij gewichtsbeheersing. Eerst dacht ik nog, ja leuk, maar bij moet het eraf. Maar er begon iets te dagen. Energie en stofwisseling. Snellere stofwisseling en stoelgang. Spirulina en energie! Kopen maar en we gokken het erop.

Spirulina heeft een goede werking op de darmflora

Wat een goede gok! Dat voor maar een paar euro. Ik was al in een paar weken tijd 23 centimeter in het totaal op de buik kwijtgeraakt en de meeste van de laatste paar dagen. Het toilet is iets minder blij, dan weet je genoeg!

Energie zat, maar niet gestrest

Achter elkaar kan ik nu door gaan, zonder te gapen of te dromen van een dutje. Ik loop extra, doe mijn work-outs en lees zelfs in drie boeken tegelijk. Dat naast mijn werk en huishouden.

Tijd gaat niet ineens langzamer, maar ik werk efficiënter en ben voornamelijk wat helderder in mijn hoofd. Bizar, vooral in een paar dagen. Tijd om zien wat het echt inhoud.

Waterplant met een ontzettend hoog voedingsgehalte


Het is een kleine spiraalvormige blauw-groene alg met een uitzonderlijk hoge voedingswaarde. Rijk aan 11 vitaminen, eiwitten, 18 essentiële aminozuren, 10 mineralen, omega-3 vetzuren en essentiële vetzuren zoals Y-Linoleenzuur (GLA).

Onderzoeken tonen aan dat het mogelijk ook therapeutische effecten heeft, die variëren van cholesterolverlaging, het immuunsysteem verbeteren, voor een goed functionerende darmflora, bescherming tegen vrije radicalen van onder andere drugsgebruik, roken en straling.

Het plantje is één van de oudste levensvormen op onze planeet. Zelf geloof ik niet in de evolutietheorie en dus ook niet in levensvormen van 3,6 miljard geleden, maar geloof graag dat deze waterplant er was vanaf het begin van onze geschiedenis.

Verschillende culturen hadden deze plant natuurlijk allang ontdekt, zoals in Afrika, Midden-Oosten en in Amerika. Het groeit namelijk in mineraalrijke meren en die komen voor op verschillende continenten. Toch wordt vanwege de commercie, Spirulina tegenwoordig in speciale buitentanks gekweekt om te kunnen voldoen aan de vraag.

Gezondheid algemeen

VERGEET DE MULTI-VITAMINEN MAAR, NEEM SPIRULINA!


Dit waterplantje levert namelijk veel meer op, zoals:

 • Zeer hoge dosis bèta-caroteen (25x meer dan wortelen)
 • Heel veel ijzer (12x meer dan runderlever)
 • Bevat de grootste dosis vitamine A
 • 11 vitaminen, 18 aminozuren en 10 mineralen
 • 60% eiwit (vlees 27%)
 • Heel veel antioxidanten
 • Meeste GLA (essenteel vetzuur)
 • Omega-3 vetzuren
 • Rijk aan vitamine E (3x meer dan tarwekiemen)
 • Bevat Fycocyanine voor een goede weerstand
 • Bevat 96 sporenelementen

Wil je weten wat er nog meer in zit? Lees dan de uitgebreide info op Spirulina.nu

Vanwege de krachtige werking geldt ook voor dit product, dat je altijd zeker moet weten dat je gezond bent voordat je het gaat gebruiken. De één zegt dat het wel genomen kan worden tijdens de zwangerschap en de beschrijving op het potje geeft aan van niet. Neem geen risico’s en raadpleeg altijd een arts.

Veel mensen baat gehad bij Spirulina

Wel gezond? Of toestemming van de arts? Ik zeg doen! Begrijp dat iedereen anders is en dat ook resultaten anders kunnen uitvallen, maar gezien het feit dat er al meer dan 100.000 studies zijn geweest (bron), kan het niet anders dat veel mensen door de eeuwen heen hiermee flink geholpen zijn.

Luister hoe dan ook goed naar je lichaam, dat is standaard mijn advies. Ik ben nu ook ontzettend nieuwsgierig naar jullie goede en ook slechte ervaringen met dit product??

In ieder geval een fijne dag en genieten van het mooie weer. Zal gauw op pad met de kids, op naar de BBQ en een welverdiend wijntje!

Klik hier om Spirulina te bestellen.

9 gedachtes over “Spirulina Superfood| Jouw Hulp bij Gewichtsbeheersing

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s