Dé Bloglijst van Augustus | 14 Toppertjes!

kaboompics_Macaroons, roses, Macbook, coffee, marble

EEN BLOG HEEFT MEER IMPACT DAN JE DENKT


En andere bloggers zijn misschien nog wel je grootste fans, jouw lezersdoelgroep! Want wij bloggers hebben nooit inspiratie genoeg, motivatie te weinig en zijn verzot op exotische smaakmakende foto’s en informatieve verhalen.

Of het nou om food gaat, verre reizen of fashion, dat doet er eigenlijks niet eens heel veel aan toe. Het gaat om de sfeer, de feeling en het verlangen. Dat is natuurlijk mijn bescheiden mening.

De enige reden wanneer ik een blog lees die ik saai vind (lees: niks-aan-lay-out), is wanneer deze waardevolle informatie heeft te bieden die ik echt niet wil missen. Voornamelijk informatie over het vak ‘Bloggen’ en ‘Marketing’.

Maar deze maand geen saaie blogs die de revue passeren, want jij bent al op of gaat nog op vakantie en wil gewoon genieten, toch? En ook voor de thuisblijvers draait het natuurlijk om relaxen. Dus komt er weer een leuk lijstje aan om van te smullen en ook nu weer in willekeurige volgorde.

Zou zeggen, enjoy!


 

blogtips

Bekijk op bol.com

 

Crafting Chicks 

Vrolijke creatieve lifestyle. Mooie frisse lay-out, creatieve DIY artikelen met printables, lekkere recepten en ideaal voor de hippe happy mama’s onder ons. Wat mij betreft Summerproof!

The Planthunter

Hou je van tuinieren, planten, bloemen en alles wat met groen te maken heeft? Van mooie foto’s en interviews? Dan is dit jouw site!

Red Ted Art

De vakantie doorkomen met kinderen is soms een hele opgave en alles behalve relaxed. En eerlijk? Soms ben je ook gewoon door de ideeën heen om ze te blijven vermaken. Deze site kan je helpen om jou en je kids om te toveren in creatieve wondertjes. Leuk voor thuis en op vakantie.

Ecophiles 

Wegzwijmelen bij de adembenemende foto’s van verre bestemmingen. Vakantieplannen, maar nog geen idee waarnaartoe? Of gewoon zin om weg te dromen? Hier even kijken!

Explore A little More

Een avontuurlijke site over slow-living en out-door living. De avonturen meebeleven van deze sportieve familie. Wat hebben sommige mensen toch interessante levens, zelfs met kleine kinderen. Inspiratiebron!

Familie over de kook

Ligt het aan de naam? Of aan de recepten? Deze blog groeit reuzesnel en terecht. Met één blik voel je je al gelijk meer dan welkom bij deze – misschien wel – knotsgekke familie. Super leuk en van Nederlandse bodem!

Mijn Keukentuintje 

We blijven op Nederlands grondgebied en wel met moestuintjes. Na mijn beleving van gisteren, is dit nu toch ook wel mijn dingetje om te lezen deze vakantie. Misschien toch nog groene vingers?

Design Seeds

Verzot op kleuren? Gewoon omdat. Geniet dan van de streling aan je ogen met deze prachtige site waar alles alleen maar om kleur draait! En het verwerken van kleuren in mooie bijpassende foto’s.

Dash of Darling

Moet je eerlijk bekennen dat ik niet zo snel op een fashion blog terecht zal komen. Bedoel, ieder zijn interesses. Vind mode wel heel leuk trouwens, maar dan in mijn kast. Maar als ik er dan rondhang, dan zijn er gewoon hele mooie foto’s te zien. Bij deze dus ook, geniet ervan fashionista!

Natalie off Duty

Deze stoere dame is model en heeft de nodige ervaring in huis. Dat is te zien aan haar style en fotoblog. Genieten als je van mode en lifestyle houd. Of ideeën op wil doen voor een mooie fotoshoot.

Artikel 2.55

Over reizen, bloggen en andere werkzaamheden, zoals in de PR. Deze blogger Suzanne is een Digital Nomad en Girlboss tegelijk en heeft haar zaken goed voor elkaar. Hoe ze dat doet, kan je allemaal lezen op haar blog.

Corners of the World

Sommige bloggers geven je gelijk een warm welkom gevoel. Net als deze Digital Nomad Jessica. Prachtige foto’s en ook leuk om te weten, zij reageert heel leuk op reacties! Wat waard hoor, niet elke blogger is zo vriendelijk 😉 Leuke meid, leuk blog. En volgens mij zit ze nu in Israël, dus even in de gaten houden.

Paris in Four Months

Het is niet dat ik wil zeggen dat iedereen zulke kwaliteit foto’s moet leveren op zijn of haar blog. Onmogelijk, want dan heb je dure camera’s nodig, veel talent en een goede fotograaf. Niet te vergeten nog eens het talent het goed op je blog te zetten. Maar dromen mag altijd, ernaartoe werken ook. Een blogje Paris en veel lifestyle met een Zweedse jonge dame. Zucht…Parijs…lang geleden..

Friesland Fietsvakanties

Last but not least…. Na al mijn geklets over Friesland en hoe mooi het hier is, dan moet ik je er ook maar op wijzen dat je hier fietsvakanties kan houden. Fietsen is heel leuk (met mooi weer) en gezond (ook met slecht weer). Wat wil je nog meer? Een slaapplekje. Juist. Dat zal niet bij mij zijn, sorry, geen bedden over, maar op deze site zijn wel leuke voordelige slaapplaatsen te boeken en zien er ook nog mooi uit 😉

Friese plekjes spotten: Burgum en omgeving, Appelscha kale duinen, nog eens het Drents Friese Woud en omgeving Gaasterland.

Foto Kaboompics

4 gedachtes over “Dé Bloglijst van Augustus | 14 Toppertjes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s