7 Waanzinnige Dennenappels Creaties DIY

7 Waanzinnige Dennenappels Creaties DIY

DENNENAPPELS OM MEE TE KNUTSELEN


Een paar weken geleden, toen ik nog op Vlieland de zomer aan het vieren was, vond ik samen met de kids in het bos zeer grote dennenappels. Vier stuks, terwijl er honderden lagen, maar mijn tas was te klein om meer mee te nemen. Terwijl de tas toch een behoorlijk formaat heeft.

Wat hadden we een lol met de blote benen en voeten tussen die prikkende dennenbomen. Voor een paar mooie vondsten moet je er wat voor over hebben. En nu liggen ze ter decoratie op de eettafel. Ik wil iets meer mee gaan doen, maar wat? Je raad het al, het is Pinterest time!

Leuke knutselideeën met dennenappels

Moet bekennen dat ik zelf nog niet helemaal ben uitgekomen, maar ik heb wel wat interessante potentiële projecten voorbij zien komen. Die ga ik je nu laten zien!

 

dennenappel1

 

Dennenappel krans 

Zwijmel….wat een beauty! Hoewel deze niet meer op voorraad is bij Etsy.com, kan je daar nog wel je hart ophalen aan de verschillende soorten kransen. Inspiratie genoeg en anders kan je ze nog altijd kopen.

 

dennenappel2

Wind chime

Kan natuurlijk ook voor deze prachtige wind chime gaan. Foto van followpics.co.  Beetje het bohemien gevoel vasthouden en het maakt altijd zo’n mooi geluid. Tenzij het stormt.

 

dennenappel3

Sprookjeshuisje

Zooooo schattig!! Niet dat dit mij gaat lukken, zou niet eens weten waar te beginnen. Op ofriendly.com durven ze dit wel aan en hebben nog veel meer leuke dennenappel ideetjes.

 

dennenappel4

Dennenappel omgetoverd in bloemen

Dit overweeg ik serieus! Het zou te doen moeten zijn toch? Maar gauw kijken op Craftymorning.com

 

dennenappel5

Uil gemaakt van dennenappel

En deze dan? Zo schattig en echt ook… door Anthropologie.com

 

dennenappel6

Fire Starters 

Kan er natuurlijk altijd nog brandhout van maken. Maar dan op een speciale manier, bij een speciaal kampvuur of voor de open haard. Leuk als cadeautje voor de gasten of voor de sier op de plank. Van Somethingturquoise.com

 

dennenappel7

Felgekleurde dennenappels

Dit is ook een grote kanshebber. Het idee van Interiorjunkie geeft mij op de één of ander manier het gevoel van zomer en herfst tegelijk. En het rijmt ook nog allemaal. Leef je uit met wat herfstkleuren!

Zin in knutselen!

Gelukkig mag ik er nog even over tobben, want de kids en ik gaan binnenkort weer naar het bos om wat meer knutselspul te scoren. Maar wat de keuze ook wordt, ik weet nu al dat er veel knutselplezier gaat komen.

Ben jij er al over uit wat je gaat knutselen deze herfst?

Ps. geen zin in een boswandeling, maar wel zin in knutselen? Kijk dan eens HIER om een keuze te maken uit het assortiment dennenappels. Liever geen dennenappels, maar wel een andere creatieve hobby zoeken? Lees dan mijn artikel hierover om een keuze te maken.

7 Waanzinnige Dennenappels Creaties DIY

var bol_sitebar={“id”:”bol_1571751828997″, “baseUrl”:”partner.bol.com”,”urlPrefix”:”https://aai.bol.com/openapi/services/aai/”,”productId”:”productid=9200000078959421″,”familyId”:””,”site_id”:”48042″,”target”:true,”rating”:false,”price”:false,”deliveryDescription”:false,”button”:false,”link_name”:”Dennenappels%20Denneappels%2050+%20stuks”,”link_subid”:””,”background_color”:”#FFFFFF”,”text_color”:”#CB0100″,”link_color”:”#0000FF”};https://partner.bol.com/promotion/static/js/partnerProductlink.js var bol_sitebar={“id”:”bol_1571751913091″, “baseUrl”:”partner.bol.com”,”urlPrefix”:”https://aai.bol.com/openapi/services/aai/”,”productId”:”productid=9200000063988582″,”familyId”:””,”site_id”:”48042″,”target”:true,”rating”:false,”price”:false,”deliveryDescription”:false,”button”:false,”link_name”:”Herfstbladeren%20Decoratie%20100%20stuks”,”link_subid”:””,”background_color”:”#FFFFFF”,”text_color”:”#CB0100″,”link_color”:”#0000FF”};https://partner.bol.com/promotion/static/js/partnerProductlink.js

9 gedachtes over “7 Waanzinnige Dennenappels Creaties DIY

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s