De Bloggers van November, deze mag je NIET Missen!

sprookje1

TOCH WEER WAT GOEDE BLOGS WETEN TE VINDEN


Begint haast een sport te worden, dat bloggen opspeuren. Wel ontzettend leuk om te doen, maar met meerdere vervelende, redelijk heftige griepjes en verkoudheidjes hier in huis en drukke kinderen achter de computer, waardoor alle opgeslagen blogs ineens pleite waren, dan is het het op de valreep toch wel even slikken.

Want de maandelijkse bloglijst is inmiddels ingeburgerd. Begin eraan gehecht te raken en de kijkcijfers liegen er ook niet om, het wordt alom gewaardeerd! Lig bijna slap van het lachen hier nu, maar zonder gekkigheid, het is echt leuk en ik ben niet de enige die er zo over denkt. We lezen graag andermans sores en tips.

Vind zelf dat er echt wat pareltjes tussen zitten deze keer en een aantal alweer uit de Italiaanse hoek. Vorig artikel ook al…

We blijven in ieder geval in de creatieve hoek zitten met recepten, lifestyle, sprookjesachtig sferen, speelse vormgeving, artistieke insteek en interieurinspiratie. Hoop dat je er wederom net zo van zal genieten als ik.

Gaan we dan..

Occhi Ovunque

Lekkere zoete gerechten op een hele speelse manier gebracht. Toeval wilde dat we elkaar tegenkwamen op Bloglovin’ en ik was gelijk verliefd. Ook op het schattige hondje, die zo te zien een grote inspiratiebron is voor de prachtige illustraties.

Lana & Biscotti

Blijf je nog even gezellig met mij in Italië? Want ook deze blog is een lust voor het oog. Food Photography, recepten voor veel lekkers en zelfs creatief, passeren hier de revue. Genieten!

La tana del coniglio

Vraag me niet wat het betekend. Maar ken je die bloggers die altijd de kleuren goed op elkaar hebben afgestemd, precies de juiste sfeer weten te scheppen en dan nog lekker koken ook? Nou dit is er zo één. Enough said, enjoy!

Colossal

Hou je van kunst en design? Van die DIY goeroes, maar dan op een niveau dat het eigenlijks geen DIY mag heten. Dan zit je bij Colossal gebakken. Het is anders dan je misschien gewend bent en grote kans dat je daar blijft hangen, omdat je ALLES wil zien.

Cuded

Site voor de creatieve geest. Kan er niet meer of minder van maken. Heerlijk en van alles wat. Gewoon rondneuzen en ogen open!

Messy Nessy Chic

Wat kan ik zeggen…anders, apart, romantiek, sprookjesachtig, maar soms ook spooky. Kunstzinnige insteek, maar toch over lifestyle en alles daar omheen. Niet te vergeten veel achtergrondinformatie. Zo leer je bijvoorbeeld veel geschiedenis van oude huizen. Ideale site om te lezen als het buiten winderig en guur is. Kop koffie erbij….

My Modern Met

Fotografie, kunst, design, interieur, laat je hier inspireren. En dat is nou ook gelijk zo leuk aan creativiteit, het is net zo’n vuurtje, als het eenmaal is aangestoken is het bijna niet te stoppen. Het wil en moet verder gaan. Mijn idee van hoe we elkaar dus kunnen helpen.

Ben zeer benieuwd wat je nu ervan vind en welk blog jouw favoriet is deze maand. Op naar de koffie en….

tot de volgende keer maar weer!

12 gedachtes over “De Bloggers van November, deze mag je NIET Missen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s