9x Blogspotten | December Bloglijst, daar is die dan!

Bloglijst December

December,vol verwachting klopt ons hart…


Wat een maand hé, december? Kinderen nerveus, griep en gesnotter en dan nog in herhaling ook. Net zo’n film die je na één keer toch echt wel gezien hebt. Maar ook gezelligheid, de kerstboom staat al bij velen in de kamer te pronken en de pieten sluipen bij ons over de daken de aankomende dagen en nou maar hopen dat ze niet per ongeluk lichtgevend zijn.

Ondanks dat de meesten van ons genoeg  knutselwerk te doen hebben, zoals cadeautjes inpakken en knutselprojecten voor school, is er toch vaak meer tijd om te lezen en te ontdekken op het web dan anders. Als het goed is tenminste. Ik zag net de strooiwagen voorbij komen, dus als het morgen glad is…

Welke blogs zijn nou leuk voor december? 

Laten we gelijk kijken naar de bloglijst.

121clicks.com

Ik laat je gelijk op een pagina bij deze foto en kunstsite uitkomen, die werkelijk waar aangrijpend is. Zo ver van je eigen bed afstaat en denk dat we in de maand december hier ook wel eens bij stil mogen staan. Hoe verwend men hier is en dat we misschien iets minder moeten klagen? Voor de rest…adembenemende foto’s!

EcoWarriorPrincess.net

Ook zo begaan met de wel en wee van deze wereld? Hou je van recycling? Biologische producten? Eigenlijk wil je gewoon alles weten en doen wat het beste is voor deze aardbol en haar bewoners. Dan is dit jouw site! En niet te vergeten, ideaal voor goede voornemens 😉

MyStayAtHomeAdventures.com 

Feestdagen zijn duur, het is snel donker en met de nieuwe voornemens wil je straks gelijk aan de slag. Toch? Nou, dan is deze geschikt. Tips voor te bezuinigen, hoe je makkelijk en leuk je huishouden kan organiseren en zelfs het onderwerp autisme komt aan bod. Herkenning is altijd fijn, mijn jongste zoon heeft dat namelijk ook.

WonenOnline.nl

Het kan zijn dat het je al jeukende handjes hebt zoals ik. Dat je al nieuwsgierig bent naar de nieuwste woontrends en het liefst gelijk aan de slag gaat. Maar wat? Dan kan je hier even spieken voor wat inspiratie. Wat dacht je van de trend Punk Rebooted voor 2018? Ik zeg voor! Past trouwens goed bij recycling.

OnlyDecoLove.com

We blijven nog even hangen in het interieur. Maar hier veel zwart en wit, minimalistisch, Scandinavisch en stijlvol. Heel veel mooie foto’s! Geen excuus meer om te zeggen dat je niet weet hoe je moet stylen.

TheWhoot.com

Van alles wat en gewoon een toffe site om te sneupen naar tips en ideeën. Ik laat je wel meteen uitkomen op een pagina waar ze je laten zien hoe je de perfecte Disney Kerstkoekjes kan maken en versieren. Dus veel bakplezier!

CleanAndScentsible.com

Feestdagen, organiseren, opruimen, creatief en gezellig! Sommige mensen hebben het gewoon in hun vingers, mijn oma was er ook zo een. Niet gefrustreerd raken als het jou niet meteen lukt, niks aan het handje. Ieder zijn talent, maar proberen ervan leren, dat mag altijd toch?

Delish.com

Sinterklaas en Kerstmis, gelijk denk ik aan veel eten en vooral zoete happen. Ben jij ook zo iemand en op zoek naar een uitdaging? Kijk dan hier voor wat hulp om de lekkerste hapjes op tafel te zetten met de feestdagen.

Decoralink.com

Nog meer leuke interieurweetjes en dingetjes. Sorry, maar ik ben in de stemming. Misschien zit ik gewoon teveel binnen de laatste tijd, maar echt geen straf als je allemaal mogelijkheden ziet in je woning. Dus hop hop, laat de ideeën maar komen. Go with the flow… zo’n zin in een oranje muur…

Dit waren ze alweer voor deze maand en de volgende bloglijst is in 2018 🙂 Wil je de maand november ook nog lezen, klik dan HIER. Zit er deze keer ook weer iets voor je bij?

Ps. Ben jij toevallig ook vaak op Pinterest aanwezig, join me en laat me gelijk wat leuk materiaal zien. Altijd welkom!

 

Foto Pixabay

 

15 gedachtes over “9x Blogspotten | December Bloglijst, daar is die dan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s