Verhuizen, maar dan Zonder de Stress en met Luxe!

key-779392_1920
Sponsored Post

VERHUIZEN LIJKT VAAK ONTERECHT KOSTENBESPAREND


Je wil niet weten hoe vaak ik al verhuisd ben in mijn hele leven. Denk dat ik makkelijk de tien keer haal en elke keer weer een drama. Klussen, mensen zien te regelen, verhuisdozen inpakken. Dan weer uitpakken. Schoonmaakwerk en o ja, de kosten. Hoewel het ‘zelf’ doen vaak kostenbesparend lijkt, is het meestal alsnog een flinke domper voor de portemonnee.

Verhuizen zonder stress

De enige verhuizing die gladjes verliep in mijn leven, was toen ik zeven jaar was en met mijn moeder van Limburg naar Friesland verhuisde. Nou ja bijna gladjes. Ik viel op het perron in Utrecht en brak daarbij een stuk van mijn tand. Maar voor de rest verliep alles makkelijk.

Mijn moeder had toen een verhuiswagen gehuurd en de verhuizers waren al eerder gearriveerd in Friesland dan wij met de trein. Er hoefde niet zoveel meer te gebeuren en handige mannetjes hadden voor de tijd het huis al kant en klaar opgeleverd. Wat een luxe. Maar met een prijskaartje!

Meer dan alleen maar een verhuisservice

Dat is inmiddels zo’n 32 jaar geleden. Er is veel veranderd sindsdien en verhuizen hoeft allang niet meer zoveel te kosten. Daar weten ze bij VerhuisbedrijfUtrecht alles van. Hoewel dit om verhuizen in Amersfoort en omgeving gaat, werkt dit bedrijf ook landelijk. Zij helpen de mensen graag hun spullen zonder stress van de ene woning naar de andere te verhuizen. Met een stuk aantrekkelijker tarief dan in mijn jonge jaren. Mede doordat er deels met studenten wordt gewerkt die bij hun in opleiding zijn.

Zelf sta ik inmiddels ook weer op de wachtlijst voor een woning. Wil graag in een dorp wonen, maar heel eerlijk, ik heb geen zin in al die bombarie. Voor mij zou zo’n bedrijf een uitkomst kunnen zijn, want ze hebben ook klusjesmannen. Timmerwerk, of voor het boren, maar ook behangen of laminaat leggen. En dat elke dag van het jaar!

Verhuizen met bedrjif

Genieten van de rust en luxe

Ik weet nog wel toen ik begin twintig was. Verhuizen met een soort van bakfiets. Echt hè? En op latere leeftijd een busje huren en tien keer heen en weer rijden. Meestal tijdens de hete zomerdagen. Weet nog wel iemand die daar nog niet over te spreken is 🙂 Hoewel dat allemaal wel wat heeft of had, op een gegeven moment met een druk bestaan en kinderen, wil je dat gewoon niet meer. Ik word ook een dagje ouder natuurlijk….moet je mij horen!

Dan al die keren dat er met klussen iets mis ging. Nog maar een pot verf erbij, weer een rol behang naar de haaien. Of oeps, de tafel ging met het verhuizen bijna door de muur. Daaaaag mooie vaas. Je kent het wel. Dat heeft mij klauwen vol geld gekost. Leergeld, zo noemden we het. Heerlijk als dat voorbij is en je niet onnodig op kosten wordt gejaagd. Nee, dan is een verhuisbedrijf toch een goede optie! Meer informatie kan je lezen op de site Verhuisbedrijf Nieuwegein.

Mijn aandacht heeft het in ieder geval, nu eerst nog wachten op het perfecte huisje. Wat zijn jouw ervaringen met verhuizen, zelf doen of ook met een bedrijf?

Foto’s Pixabay

2 gedachtes over “Verhuizen, maar dan Zonder de Stress en met Luxe!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s