Kerst Decoratie Inspiratie

Last minute Kerst Decoratie | Zo Simpel kan het zijn!

pexels-photo-196648

DECORATIE OM JE TAFEL KERSTPROOF MAKEN


En nee, je bent niet de enige. Ik loop er zelf ook vaak tegenaan. Met drukte van werk, cadeaus shoppen en al het geregel eromheen, is vaak dat gemak de mens dient. Toch hoeft dat niet zo te zijn en ik heb wat voorbeelden van decoratie voor je opgezocht.

Simpele Kerstdecoratie ideeën

Kerstboom van verschillende groenten

Ben jij van plan om veel groenten op tafel te zetten dit jaar? Wat dacht je van deze broccoli kerstboom? In plaats van alle groenten in een aparte schaal te serveren, maak je er nu een gezellige kerstboom van. Succes gegarandeerd bij de kinderen. Kijk op Bettycrocker.com hoe je dat in elkaar zet.

Simpele kerstmis decoratie

Takken met sneeuw als decoratie

Het hoeft niet altijd te glitteren. Simpele decoratie met een winters accent is prachtig om te zien. Knip een paar takken van je favoriete boom af in de tuin, spuit er wat nepsneeuw overheen en tadaaa. Idee gezien op Musingonmomentum.com

Simpele kerstmis decoratie

Tover je wc rolletjes om in een kerstoutfit

Nog lege wc rolletjes over? Zin een knutselproject? Tover dan je rolletjes over in een outfit voor een kerstman of elf en gebruik deze om het bestek in te doen. Vrolijk en gelijk in een feestelijke stemming. Van Zelfmaakideetjes.nl

Simpele kerstmis decoratie

Frisdrank uit een echte kerstbeker 

Hier hoef je echt weinig voor te doen met een maximaal resultaat. Wat leuk! Niet alleen voor kinderen, maar ook voor de volwassenen zullen deze bekers echte eyecatchers zijn. Gespot op Shopnsave.com

Simpele kerstmis decoratie

Kerstboom servetten vouwen

Dit is ook zo’n leuk maar simpel idee. Met deze servetten in de vorm van een kerstboom ben je gelijk in de stemming. Laat kerstmis maar komen. Alleen even vouwen, maar dat moet lukken toch? Leuk van Woontrendz.nl

Simpele kerstmis decoratie

Alcohol in een kerstbal

Het is simpel met een luxe uitstraling. En ook nog eens origineel. Alcohol in een kerstbal. Voor de kids kan je natuurlijk een ander drankje doen. Misschien heb je nog wat kerstballen over die niet meer opgehangen kunnen worden? Niet weggooien dus! Door Inspiredbycharm.com

Simpele kerstmis decoratie

WIJNGLAZEN ALS KERSTDECORATIE

Het heeft eigenlijk geen uitleg nodig. Zoek wat mooie takjes en een paar mooi gekleurde theelichtjes. En een paar leuke wijnglazen. Sierlijk, elegant en wederom simpel. Hier hoef je de deur niet voor uit! Van Karenz.nl

Was het weer voor deze keer. Wil je nog meer inspiratie opdoen, neem dan een kijkje op mijn Pinterest . Ik en mijn jongens wensen jullie in ieder geval alvast een hele fijne kerst, een superknallend uiteinde en een gezegend gelukkig 2018!

 

Fijne Feestdagen en een gelukkig nieuwjaar

 

Reacties

9 reacties op “Last minute Kerst Decoratie | Zo Simpel kan het zijn!”
 1. shivatje schreef:

  Ik heb er nog wel wat liggen maar ook het wijnglas met kaarsje erboven op.

  Aum Shanthi

  1. Gerda schreef:

   Veel plezier! Wordt vast gezellig.

   1. shivatje schreef:

    We proberen het altijd gezellig te maken. 🙂

    Aum Shanthi

 2. shivatje schreef:

  Leuke tips zoals hier boven de wijnglazen vind ik ook super.

  Aum Shanthi

  1. Gerda schreef:

   Snel kerstballen zoeken 🙂

 3. kool-family schreef:

  De wijnglazen zijn wel supe gevonden!

  1. Gerda schreef:

   Ja je moet er maar op komen 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.