LIFESTYLE

Valentijnsdag | Dé Cadeautips voor Haar! ‘Geur, Kleur & Smaak’

Het is weer aftellen geblazen. Nog maar twee weken en dan is het Valentijnsdag. Cadeaus krijgen op deze dag is eigenlijk best wel leuk, maar wat als je een cadeau wil geven? En je hebt geen idee wat te kopen? Kijk snel verder!

Valentijnsdag cadeaus 2018

CADEAUS SPOTTEN VOOR VALENTIJNSDAG


Valentijnsdag kan ik niet ongemerkt voorbij laten gaan. Zelfs niet als single, want mijn jongste telg zijn tweede naam is Valentine. De oudste heeft ook nog een extra naam ‘Romeo’, dus je merkt wel: Love is in the air! Daarbij is Valentijnsdag niet alleen voor verliefde stelletjes.

Dus…na wat sneupwerk, 5 LEUKE ITEMS gevonden die ongetwijfeld bij de meeste mensen in de smaak zullen vallen. Tip voor de dames: stille hint(s) geven om je partner dit artikel te laten lezen werkt meestal wel goed.

Hop, daar gaan we!

5 Valentijnsdag cadeaus

1)  Etherische dennennaalden olie.  Deze olie is afkomstig van de grove den uit Rusland en heeft een krachtige balsemachtige geur. Bij het verdampen van deze olie ontstaat er een frisse en gezonde atmosfeer. De aangename dennennaaldengeur helpt bij het verlichten van stress, griep, verkoudheid en zelfs astma.

2) Le Creuset Braadpan. Deze prachtige gietijzeren braadpan in de vorm van een elegant hart, is zeer vriendelijk in het gebruik. Geschikt voor alle warmtebronnen inclusief de oven. Makkelijk te reinigen.

3) Bestron Chocoladefontein. Vrijwel iedereen is een liefhebber van chocolade. Goed voor de romantiek, maar ook op andere feestjes zal deze fontein bij velen een lach op het gezicht toveren. En hij ziet er ook nog eens super leuk uit.

4) Ringmok. Misschien wil je met Valentijnsdag wel een romantische hint geven aan jouw koffie of theedrinker… 🙂

5) Love Mok. Mijn eigen favoriet, want ik heb deze zelf ontworpen 😉 Sta er ook nog steeds voor de volle 100% achter, want liefde is er ook om te delen. Geschikt voor je geliefde, maar ook voor lieve oma en beste vriendin.

Allemaal Valentijns cadeaus waarvan ik zeg, daar zou je mij blij mee maken. Dames, ben benieuwd wat jullie ervan vinden en wat jullie wensen zijn dit jaar? Of niet?

 

5 comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.