Valentijnsdag | Dé Cadeautips voor Haar 2018! ‘Geur, Kleur & Smaak’

Valentijnsdag cadeaus 2018

CADEAUS SPOTTEN VOOR VALENTIJNSDAG


Valentijnsdag kan ik niet ongemerkt voorbij laten gaan. Zelfs niet als single, want mijn jongste telg zijn tweede naam is Valentine. De oudste heeft ook nog een extra naam ‘Romeo’, dus je merkt wel: Love is in the air! Daarbij is Valentijnsdag niet alleen voor verliefde stelletjes.

Dus…na wat sneupwerk, 5 LEUKE ITEMS gevonden die ongetwijfeld bij de meeste mensen in de smaak zullen vallen. Tip voor de dames: stille hint(s) geven om je partner dit artikel te laten lezen werkt meestal wel goed.

Hop, daar gaan we!

5 Valentijnsdag cadeaus

1)  Etherische dennennaalden olie.  Deze olie is afkomstig van de grove den uit Rusland en heeft een krachtige balsemachtige geur. Bij het verdampen van deze olie ontstaat er een frisse en gezonde atmosfeer. De aangename dennennaaldengeur helpt bij het verlichten van stress, griep, verkoudheid en zelfs astma.

2) Le Creuset Braadpan. Deze prachtige gietijzeren braadpan in de vorm van een elegant hart, is zeer vriendelijk in het gebruik. Geschikt voor alle warmtebronnen inclusief de oven. Makkelijk te reinigen.

3) Bestron Chocoladefontein. Vrijwel iedereen is een liefhebber van chocolade. Goed voor de romantiek, maar ook op andere feestjes zal deze fontein bij velen een lach op het gezicht toveren. En hij ziet er ook nog eens super leuk uit.

4) Ringmok. Misschien wil je met Valentijnsdag wel een romantische hint geven aan jouw koffie of theedrinker… 🙂

5) Love Mok. Mijn eigen favoriet, want ik heb deze zelf ontworpen 😉 Sta er ook nog steeds voor de volle 100% achter, want liefde is er ook om te delen. Geschikt voor je geliefde, maar ook voor lieve oma en beste vriendin.

Allemaal cadeaus waarvan ik zeg daar zou je mij blij mee maken. Dames, ben benieuwd wat jullie ervan vinden en wat jullie wensen zijn dit jaar?

 

5 gedachtes over “Valentijnsdag | Dé Cadeautips voor Haar 2018! ‘Geur, Kleur & Smaak’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s