Sunshine Blogger Award

Sunshine blogger Award

SUNSHINE BLOGGER AWARD, WE HOUDEN WEL VAN WAT ZONLICHT!


Dan krijg je ineens een mailtje. Je bent genomineerd door Karen van Cookies and the monster . Hartstikke leuk natuurlijk als er interesse wordt getoond. Met mijn vorige blog was dit ook al eens gebeurd en het is inderdaad zoals Karen ook al zegt in haar artikel, een manier om elkaar beter te leren kennen. En wat zonlicht kan geen kwaad toch? Dus Karen, nogmaals bedankt!

Hieronder de regels die aan deze Award verbonden zijn:

 • Bedank de blogger die jou genomineerd heeft en tag haar in je blogpost
 • Beantwoord de 11 vragen die de blogger voor jou heeft opgesteld
 • Nomineer zelf 11 bloggers om deze Award te ontvangen en stel ze 11 vragen
 • Som alle regels op en plaats het logo van de Sunshine blogger Award in je blogpost

Sunshine blogger Award

De vragen die ik heb gekregen! Komt-ie-dan…

 

Wat vind je leuk aan het bloggen?

Naast het feit dat ik van schrijven hou en visueel ben ingesteld, zie ik bloggen en marketing ook als een goede leerschool. De lat steeds hoger leggen. Het verveelt niet en wat ik wil bereiken is nog niet in zicht, dat houdt mij gemotiveerd en dat zegt wat op mijn 42e…

Heb je huisdieren?

Ja ook nog! Een langharige klittebol, Layka genaamd. Een boomer. Liefste hond die ik ooit heb gehad en zonder te overdrijven. Ze is al bijna negen jaar en wij hopen hier nog lang van die oude tut te mogen genieten.

Wat als je een miljoen zou winnen?

Gaat niet gebeuren, want ik speel nooit mee met loterijen. Toevallig ken ik mensen die ooitSunshine blogger Award dat bedrag gewonnen hebben en kan je zeggen, dat zelfs zo’n bedrag er snel doorheen gejaagd kan worden.

Maar toch even voor de vorm…Een huis op het platteland, misschien weer eens een paard, vakantie… verder weet ik het nog niet… o ja, kleren hahaha…eh..een ober?

 

Leukste reis ooit?

Heel eerlijk kan ik niet kiezen, want elke reis had wel iets bijzonders met iemand bijzonder.

In totaal weken op onze prachtige eilanden doorgebracht met mijn tieners en vriendinnen, paar jaar in Duitsland gewoond, zes weken rondgereisd door het Schwarzwald en de Franse Alpen, waarvan vier weken in Spanje (Benidorm, Althea)  bij familie in hun villa en met een oude vriendin zelf het kind uithangen in Disneyland Parijs.

 

Sunshine Award

 

Wat als je naar een onbewoond eiland moet en je mag maar 3 dingen meenemen, wat zou dat zijn?

Een zwemvest, een mes en de Bijbel. Want ik zou daar niet willen blijven zitten voor de rest van mijn leven en ik ben niet zo goed met golven. Mes lijkt me handig om een vlot te kunnen bouwen of iets dergelijks en de Bijbel, omdat ik dan alle geestelijke steun kan gebruiken om niet door te draaien 😉

Herinner je, je eerste liefde nog?

Yep, jammer genoeg wel. Zelfs na 29 jaar nog… ach liefde kon je het ook niet noemen, zelfs geen romantiek. We waren beginnende pubers en strontvervelend.

Welke genre films zie je graag?

Binnen het christelijk genre het liefst apocalyptisch, Fantasy, Avontuur en Disneyfilms 🙂 Maar natuurfilms en documentaires vind ik ook prachtig om te zien. Brengt me weer op een idee voor straks haha.

Grootste ergernis?

Het gedrag van mensen die mijn grenzen niet kunnen respecteren. Kan ik heel kort in zijn.

Het lekkerste gerecht dat je ooit hebt gegeten?

Mijn eigen burrito’s met extra veel zure room en kaas hahaha. Sorry, wil niet arrogant doen, maar als mijn oven hier eindelijk is aangesloten, is dat het eerste wat er gemaakt gaat worden.

Heb je hobby’s?

Geregeld lange wandelingen maken in de natuur,  fotografie en fotobewerking, lezen, koken, muziek luisteren, mandala’s inkleuren, fantasieverhalen en gedichten schrijven en af en toe een wijntje drinken met de dames.

Wat zou je nog graag doen in je leven?

Ik zie het wel wat er op mij afkomt. Mijn leven is wat dat betreft altijd vol avontuur geweest. In ieder geval nog meer genieten van de natuur, maar hoe, met wie en waar, dat is nog een verrassing.

Zowww, dat waren er elf. Dan is de beurt nu aan mij om elf vragen te bedenken. En elf bloggers te nomineren. Ben zo terug, eerst een bakje koffie..

 

 

En dan nu de genomineerdenquestion-423604_640

…..tromgeroffel….

In willekeurige volgorde:

 1. Regenboogbui
 2. Annies Diary
 3. By Françoise blog
 4. Minimalist Dutchie
 5. Leven met Lotte
 6. A Touch of Spirit
 7. Creabealounge
 8. Revolutionary Roads
 9. Mevrouw Marloes
 10. The Unmixed Girl
 11. Hurray for Today

 

Mijn vragen de genomineerden:

 1. Wat is jouw favoriete ingrediënt in gerechten?
 2. Heb je wel eens angst overwonnen?
 3. Glas half vol of half leeg?
 4. Geloof in je liefde op het eerste gezicht?
 5. Hoe creatief vind jij jezelf?
 6. Hutten bouwen of nagels lakken?
 7. Hou je van kamperen?
 8. Hoe sportief ben jij?
 9. Wat is de beste quote die je ooit hebt gehoord?
 10. Wat is je favoriete kledingstuk in huis?
 11. Stel je bent een dier, wat voor soort ben je dan?

 

Dames, hoop dat jullie het ook leuk gaan vinden (niks verplicht natuurlijk), maar eh… ik ben reuze nieuwsgierig naar jullie antwoorden.

 

17 gedachtes over “Sunshine Blogger Award

 1. Ahw heel lief en leuk dat je mij hebt genomineerd! De Liebster Award ken ik nu wel, maar van deze award had ik nog niet gehoord, haha! De vragen die ik moet beantwoorden vind ik super leuk, dus je hoort nog van me 😉 Ik hou ook zoooo erg van burrito’s, die eet ik elke week minstens één keer.

  Geliked door 1 persoon

 2. *bloos* Hartelijk dank voor deze nominatie. Dit had ik in de verste verte niet zien aankomen. Ik neem deze graag met twee dankbare handen aan en vind het heel fijn je antwoorden te lezen. Houd jou op de hoogte wanneer ik deze op mijn blog publiceer.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s