Professionele Stickers voor Zakelijk en Privé

stickers
Sponsored post

STICKERS VOOR VOLWASSENEN MINSTENS ZO LEUK


Soms sta je er gewoon niet bij stil hoe simpel het kan zijn om voor je (kleine) bedrijf een professionele look aan te meten. Of in je huis een kinderkamer te pimpen. Ik herinner mij nog de eethoek van een paar jaar geleden, daar had ik zo’n leuke tekststicker op geplakt. Was echt een eye-catcher in mijn interieur. Misschien weer een leuk idee voor de toekomst.. Dus toen stickers voorbij kwamen waaien, had ik gelijk zoiets van: Ja!

Eigen ontwerp op tape

Bij de stickerwinkel.com is dus echt van alles mogelijk. Stel, je hebt een leuke hobby die inmiddels flink is uitgegroeid en je verstuurt je producten regelmatig naar klanten, maar je bent nog niet groot genoeg om er tonnen aan uit te geven. Een leuke enveloppe voorzien van een sticker met naam, oogt gelijk een stuk professioneler. Of tape met eigen ontwerp om dozen mee dicht te plakken.

Stickers voor creatieve doeleinden

En dan de leuke hippe raamstickers. Misschien wel voor een kinderkamer. Je zou zelfs een hele dierentuin kunnen ontwerpen. Doe eens gek! Kledingstickers? Leuk als je met een groep meiden op pad gaat voor een goed doel. Noem maar wat. Wanneer je een beetje creatief denkt is alles mogelijk. Magneetstickers zijn ook mooi. Met gekke quotes of allerlei bomen. Zie het al helemaal voor mij. Maakt die koelkast nog net even wat interessanter. Ja, ondanks die chocoladetaart…

stickers

Gebruik die files op de weg

Ben je vaak met de auto op pad? Auto stickers zijn er ook (kunnen vast ook wel op zo’n fietsbak van de kinderopvang). Een makkelijkere manier van reclame maken voor jouw bedrijf is er eigenlijk niet. Weet je hoeveel stoplichten en files er zijn? Leuke glimlach erbij en tadaaaa 😉 Bijna hetzelfde als mond-op-mond reclame.

Het hoeft natuurlijk niet op een raam of doos. Reclame stickers kan je óók op de vloer plakken. Bijvoorbeeld bij de entree van een zaak of misschien een heel apart design in je eigen hal. Een bijzonder patroon wat je nergens anders kan vinden. Knalroze voor de liefhebbers. 🙂 

Waar zou jij stickers voor willen gebruiken?

Fotocredits Pixabay

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s