7 Bullet Journals voor Jouw Creativiteit

BULLET JOURNALS BREED INZETBAAR VOOR JOUW DOELEN


Bullet journals, agenda’s, notitieboekjes en dagboeken in één. Helemaal hip en dat is niet zo vreemd. De wereld is enigszins veranderd. Een beetje versneld lijkt het wel. We willen en kunnen en moeten van alles.

Rennen, springen, vliegen, duiken, vallen en weer doorgaan. Nummer van Herman van Veen zit mij nog in het hoofd, dit moesten wij vroeger op de lagere school uit ons hoofd leren met muziekles. Ik begreep dus al jong dat de wereld behoorlijk hectisch was en nog is.

Goed plannen steeds belangrijker

Nou kan je het natuurlijk zo druk maken als je zelf wil, maar vaak willen we meer dan wij aankunnen. Net zo vaak lukt het niet door een matige of slechte organisatie. Denk dat wij dit allemaal wel herkennen. Geen wonder dat bullet journaling nu zo trendy is.

Orde in de chaos, tijd voor jezelf en je gezin optimaal indelen, persoonlijke doelen verwezenlijken en een stukje ontspanning met creativiteit. Voor jong en oud. In plaats van tegen de taken op te zien, er een draai aan geven, zodat het weer LEUK wordt.

Ik heb mijn gloednieuwe journal helaas stuk gesneden, ja oeps, don’t ask!! Dus hoog tijd om op zoek te gaan naar een nieuw exemplaar. En dat kan ik natuurlijk ook gelijk met jullie delen.

Heb er zeven gevonden die aansluiten bij mijn smaak en een zomers gevoel geven. 

7 Bullet Journals voor Jouw Creativiteit

Overzicht mooie Bullet Journals

  1. Het was je vast opgevallen dat ik iets met planten heb, dus deze botanische bullet journal is eigenlijk wel een logische keuze.
  2. Lente in mijn hoofd en fluitende vogeltjes. Wordt er zo vrolijk van en daar past deze bullet journal perfect bij.
  3. Cactussen doen het uiteraard nog steeds goed!! Heb er al een paar in mijn woning en ben zeker van plan er meer aan te schaffen. Deze cactus journal mag eigenlijk ook niet ontbreken…
  4. Groen, groen en nog eens groen…. mijn favoriete kleur op het moment. De tropical bullet.
  5. Je wist dat ik van printjes houd toch? Zo niet, even mijn Pinterest checken 🙂 Roze is niet mijn kleur in huis, maar in boekjes word ik er helemaal warm van. Lieve vrolijke dots bullet.
  6. Iets rustiger, maar heel vrouwelijk. Deze bullet met natuurafbeeldingen is mij als natuurliefhebber ook op het lijf geschreven.
  7. En nog eentje met cactussen, maar wat minder abstract, meer bloemen en vrouwelijker. Hmmm, ook héél erg leuk.

En je hoeft het natuurlijk niet bij eentje te houden..

… want je mag zelf bepalen of je alles in één boekje wil onderbrengen, of een aparte voor elk doel in jouw leven. Eentje gericht op creativiteit, andere voor werkdoelen, weer eentje om ingevingen in op te pennen. Heel persoonlijk. Misschien wil je handlettering oefenen of een andere hobby. Keuzes genoeg. Ik ga er nog even over nadenken. Zie jij er een leuke tussen staan dat bij jouw persoonlijke stijl past?

 

Wat inspiratie nodig? 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s