Dankbaarheid en Hoop | Elegante Sieraden uit de 'Secret Garden'

Dankbaarheid en Hoop | Elegante Sieraden uit de ‘Secret Garden’

Sponsored Post

ELEGANTE SIERADEN VOOR OUDER EN KIND

In de afgelopen week hadden ik en mijn jongens de eer om de prachtige sieraden van Kaya te ontvangen en deze naar wens samen te stellen. Het was een uniek momentje dat ik kon delen met hun en een samenwerking die mij om verscheidene redenen naar het hart staat.

Als moeder zijnde aan mijn kroost te tonen dat zij heel speciaal zijn, maar ook de kans om aan te geven dat niet alle kinderen in de wereld krijgen wat ze werkelijk verdienen en vooral nodig hebben.

De sieraden van Kaya zijn uniek, persoonlijk en van goede kwaliteit

En ze steunen met een deel van de opbrengt een goed doel. Namelijk dat kinderen in Gambia de kans krijgen om te studeren. De basis voor een goede toekomst. Dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend.

Als mijn tieners dan eens lekker klagen over het feit dat ze naar school moeten, dan is dit meestal het tegenargument hier in huis. Het is niet altijd leuk en spannend, maar wees dankbaar! Er zijn miljoenen kinderen in de wereld die graag met je zouden ruilen. Er alles voor over zouden hebben.

Dankbaarheid alom

Omdat ik zelf een sieraad mocht kiezen uit de ‘Secret Garden’ serie, vroeg dat natuurlijk ook gelijk om een uitstapje in de natuur. Op zoek naar die kleine, maar waardevolle momenten. Ik ging op pad met mijn jongste zoon, die ook gelijk trots het sieraad van de oudste liet zien. Want die had nog te veel om te leren en ja, dat is ook belangrijk πŸ˜‰

O ja, bijna vergeten….. wie helemaal naar beneden scrolt, kan een LEUKE KORTING krijgen op het gehele assortiment. 

De sieraden lagen een dag na de bestelling al in de brievenbus en het kan aan mij liggen, maar de verpakking doet ook veel. Het zit hem toch in de details. Zoals het mooie kaartje met de persoonlijke boodschap, die ik erbij kreeg.
Een Secret Garden in het grasveld. De lente schijnt vroeg door te zetten dit jaar.
Bovenin mijn sieraad en de onderste ketting is van de jongste, met zijn tweede naam erin gegraveerd.
Deze naamketting kan je helemaal zelf samenstellen. Zo koos hij voor de 18 karaat verguld gouden hangers en twee Swarovski geboortekristallen. De ene kristal is topaas (champagne kleur) voor zijn geboortemaand november en de andere aquamarijn (zeeblauw) voor de maand maart, maar wat voor hem de kleur van zijn oude school is. Gezien dat het om Speciaal Onderwijs gaat en hij zich daardoor zeer speciaal voelt. Het kruisje staat voor zijn en onze geloofsovertuiging.
En hij is ook echt een kleine (b)engel πŸ™‚
Ik koos voor deze medaillon, die kennelijk ook kleine secrets laat zien wanneer het zonlicht erop weerkaatst. Deze ketting is 18 karaat rosΓ© goud verguld, maar is ook als gouden en als zilveren ketting te bestellen. De twee letters zijn de eerste letters van de roepnamen van mijn jongens en ik heb gekozen voor het sierlijke lettertype.
Ik moet nog twee kleine foto’s laten maken bij de fotograaf. Maar wat zal dat er straks leuk uitzien. Kan mij nog herinneren dat mijn oma vroeger haar kinderen ook zo bij haar droeg. Beetje jeugdsentiment.
In gedachten, onder het genot van flink wat zonnestralen. Hoe mooi alles straks weer zal zijn.
Wanneer je goed kijkt, zie je overal een ‘Secret Garden’ in. Samen zoeken is nog leuker.
De stoere leren mannenarmband voor de oudste. Hij wilde een woord dat bij hem paste: Lucky! En dat is hij ook πŸ™‚ Deze armband is gemaakt van echt leder en sterling zilver.
Opvallend aan de sieraden is, dat het alle kleuren en beelden van de omgeving in zich opneemt en prachtig weergeeft.
Zoals stiekem op de foto komen…
Hoe mooi als alles weer tot leven lijkt te komen…
Eigenlijk wil je niet wil weggaan, om zolang mogelijk het gevoel vast te houden. Maar aan alles komt een eind…

SPECIAAL VOOR JOU!

Ben je nu enthousiast en wil je ook graag een sieraad hebben voor jezelf, voor je kinderen, of om cadeau te geven voor bijvoorbeeld Moederdag of Vaderdag, dan heb ik in samenwerking met Kaya sieraden een aantrekkelijke korting voor jou.

Wanneer je de code WISHMEAVRIL15 gebruikt, ontvang je maar liefst 15% korting op het gehele assortiment. Deze kortingscode blijft net zo lang geldig, totdat je hem gaat gebruiken en is ‘wereldwijd’ geldig. Noteer deze kortingscode en deel het ook gelijk met de andere mama’s en papa’s. 

3 thoughts on “Dankbaarheid en Hoop | Elegante Sieraden uit de ‘Secret Garden’

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.