Stoere Grandio Zitzak voor de Kids

Stoere Grandio Zitzak voor de Kids
Sponsored Post

ZITZAK VOOR HET GEMAK

Wanneer je thuiskomt, wil je graag ontspannen. Een goed boek lezen, een lekker bakje koffie drinken of thee, je favoriete serie kijken op de televisie of misschien helemaal niks doen behalve genieten van de stilte. En wanneer je dat doet, wil je het liefst ook zo comfortabel mogelijk kunnen zitten.

Meestal doe ik dat op mijn hoekbank en hoewel die aardig relaxed zit, was ik toch behoorlijk enthousiast toen ik de bezorger met mijn zitzak zag aankomen. Een Grandio! Altijd leuk, maar vooral ook spannend!

De bezorger belde aan of ik hem kon helpen, het pakket was in tweeën gedeeld en het was nogal onhandig voor hem om alleen te tillen. Ik woon behoorlijk hoog, dus ik kan mij voorstellen dat de man het niet zag zitten om heen en weer te lopen.

Met de vrees in gedachten dat het een hele work-out zou worden, moest ik wel lachen toen ik erachter kwam dat het megapakket zowat vederlicht was.

 

Stoere Grandio Zitzak voor de Kids

 

De jongens keken mij aan met grote ogen

Hoe kan je een zitzak in tweeën delen? En straks heeft deze ook van die kleine balletjes, zoals die oude zitzak die we ooit hadden gehad in een grijs verleden. Dat was een kinderformaat, gemaakt van een zeer fijn stofje. Vilt geloof ik.

Trap er niet in, tenzij je DUI-ZEN-DEN balletjes wil opzuigen, omdat je kinderen gaan experimenteren!

Gelijk openden we de grote dozen, die twee tot drie keer zo groot waren als een verhuisdoos en we trokken gelijk eerst de zak met balletjes eruit. Een dichte zak, dat wel. Oeps… met een kleine lach keek ik de jongens aan. Dat wordt lachen. ‘Dat gaat straks weer mis’, hoorde ik mijn oudste.

Maar dat viel GELUKKIG mee

Toen we de andere doos open hadden gekregen, kwam de zitzak eruit, gemaakt van een zeer stevig materiaal. Deze was al voor de helft gevuld, maar de losse zak met balletjes moesten wij er onderin zien te krijgen. Dat was even teamwork. Eenmaal de zak zo gelegd dat het goed was, konden we voorzichtig de rits sluiten.

 

Stoere Grandio Zitzak voor de Kids

 

‘Mam, mag ik hem hebben?’, aldus de jongste. ‘Nee, hij is meer iets voor mij voor tijdens het gamen’, lachte de oudste weer. ‘Mag ik even, hij is voor mij’, riep ik er weer overheen. Hoewel ik in een oogopslag had gezien dat het veel te groot was in mijn woonkamer.

Niet vanwege de ruimte, maar de zitzak is net zo hoog als mijn eettafel en hij viel een beetje buiten de boot vergeleken bij mijn andere meubilair. ‘Volgens mij staat hij hier niet’, mopperde ik een beetje. ‘Vinden wij niet erg’, samen in koor.

En een moederhart is dan toch maar klein… of niet? Ik ging erop zitten en had het zitvlak wat ruimer verwacht. Niet in de breedte, maar in de lengte. Ik gleed er zowat vanaf. De jongens hadden er geen last van. ‘Hij is wel stevig voor een zitzak hé?’ Ik knikte. Waarschijnlijk door de ijzersterke stof.

Even later toen de heren naar boven waren vertrokken, ging ik eens flink kneden. Knieën erop, aandrukken en gek doen. Hij werd inderdaad wat soepeler en de balletjes eronder begonnen wat meer vorm te krijgen.

Het zat al een stuk beter. Dit had wel potentie. Misschien niet om relaxed mijn boek te lezen, maar wel als aangename eye-catcher en absoluut handig met extra bezoek.

Maar ja, moederhart….

 

Stoere Grandio Zitzak voor de Kids

‘Goed, na het maken van de foto’s, mag hij boven staan.’

Zit wat aangenamer tijdens het gamen of voor de vrienden die tijdens het bezoek mee willen kijken. Daarbij is de zak makkelijk schoon te maken. Handig voor al het geklieder en gemors en heel eerlijk, staat het ook stoer op een tienerkamer.

Ach ja.. Ik terug naar mijn oude muffe vertrouwde bank en zij de hoofdprijs. En als de  zitzak over een paar maanden lekker zacht is geworden, leen ik hem wellicht toch nog eens. Zet ik dan mijn moederlijke puppy face op 😉

6 gedachtes over “Stoere Grandio Zitzak voor de Kids

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s